Storrisberget

En vacker dag fick syster med familj med mig med familj på utflykt. Vi packade varsin fikaväska och åkte till Storrisberget för att spana in Tjuv-Antes grotta. (vilken vi har sett förut men barnen hade inte det). När vi hade undersökt grottan tyckte Loke att vi skulle fortsätta att klättra längst upp på berget, sagt och gjort så promenerade vi vidare. Barnen (och vi) var så duktiga och kämpade på uppför berget. Väl uppe tyckte alla att det var värt ansträngningen! Det var sådan fin natur med vacker utsikt och fikat smakade extra gott :)






















Sedan tog Theo, Loke och Tyr sig ett dopp i Mullsjö :)



Midsommar

Vi började dagen som vanligt i Mjösjöby. Där åt vi lunch, körde/åkte furhjuling, var på skolans firande en sväng, drack kaffe och åt tårta och umgicks!









Sedan åkte vi tillbaka till Gräsmyr där vi åt tillsammans med massa andra på kvarterslekparken. 

Trevligt och med rätt väder :)




Long time no see

Ja när det har gått så här lång tid från när jag skrev sist, så vet jag inte riktigt var jag ska börja.. Så jag kör lite bilder så ser vi vad det blir..

Jag och syrran var Lilli & Sussi på årets cykelfest i byn med temat, svenska kändisar. (Vi bestämde kvällen innan att vi skulle köra på det. Så fick helt enkelt ta det vi hade hemma. Så vi tänkte 80-tal)

Jag och barnen har sått i pallkragarna. 








Vi har hängt på fotbollsplanen i Hörnsjö i 5 dagar, då Theo haft sin första fotbollsskola. Kul att han ville testa det! Han tyckte att det var roligt och ville göra det igen nästa år :)

Jag och Lina har gått roliga promenader på nya ställen. Fast vi varit runt så mycket finns det ändå många ställen att utforska i omgivningen. 



Barnen har badat

Den här kom vår katt med en dag.. Möss är tydligen för tråkigt eller enkelt att fånga för honom :)



Presenter

I tisdags (förutom att handdiska mängder av disk eftersom vår diskmaskin gått sönder..) var jag barnvakt till den här glada pojken  :)


Sedan så hann Anna och barnen vara här en sväng. Anna hjälpte till med lite bröllopsplanering då jag har stannat upp lite i det.. Måste komma igång igen med lite fix och förberedelser!

När Jonas fyllde år i lördags tog jag med barnen på affären och så fick dom välja vad dom ville att köpa i present till honom. Theo köpte blommor och en Coca Cola och max köpte godis :) Theo tog god tid på sig och letade genom hela affären innan han tillslut bestämde sig :)



RSS 2.0