Borta

Nu är det gjort! Nu är halsmandlarna helt borta!

Har man bara problem med snarkningar och så, så skrapar man bara bort en bit från halsmandlarna men har man som theo mest problem med infektioner, så tar man bort dom helt. 
Eftersom polyperna (körtlarna?) bak vid näsan också var stora så tog dom bort dom också. 

När han vaknade till efter operationen och att ha varit sövd så var han arg, ledsen och hade ont :( Men han fortsatte att sova från och till i 4 timmar där på uppvaket. Och för varje gång han vaknade var han på lite bättre humör. 

Nu är vi på vårt rum igen och han är fortfarande trött och har ont. Men det blir bättre och bättre hela tiden. Så jag hoppas han kan sova gott i natt och att det kommer kännas lite bättre imorgon. 

Han är så duktig min lilla (stora) kämpe! 

Vi har rummet precis bredvid helikopterplattan :)


Op


Den här pojken då...

Han ska äntligen få operera sig! Imorgon ska han få ta bort halsmandlarna!
Stackarn som blir sjuk hela tiden, alltid har stora halsmandlar, ofta ont i halsen osv. 
Vi har ju väntat på en tid sedan förra vintern. Ni vet, då han fick två halsfluss, en bihåleinflammation och en öroninflammation inom loppet av 3 månader. 
Då sa dom att vi förhoppningsvis skulle få en tid efter sommaren. Men jag vet ju hur det fungerar.. Det är jätte lång väntetid på det där. Vet dom som väntat ett år också
Jonas tänkte ringa och höra förra veckan, var theo låg i kön, men han glömde bort att ringa varje dag. Tillslut, på fredageftermiddag kl 14:15 när vi var på väg hem från jobbet så sa han att han skulle ringa. Jag sa dock att dom lär ju knappast svara den här tiden! Men han ringde. Och dom svarade. Samtalet började med att.. "Ja det är ju jätte lång kö och väntetid på det här... ....Men jag ser här att vi fått en avbokning! Vill ni ta tiden nu på onsdag?"
Självklart ville vi det! (Hade han inte väntat med att ringa så hade vi ju inte fått tiden, för avbokningen hade ju just kommit) :D

Så imorgon åker jag och theo in till sjukhuset där han ska opereras och sedan ska vi sova över där. Sedan blir det för honom att vara hemma resten av denna och hela nästa vecka. 

Nu vet jag ju att det kan ju hända nåt. Det kan ju komma ett akutfall före eller att theo blir sjuk eller så, så att det blir inställt.. Men vi hoppas på imorgon!
Håll tummar och tår!

Hemma igen

Så var vi hemma igen!

Vi kom hem strax före kl. 18 idag. Lagom tid för att hinna packa upp, äta middag, tvätta och slappa lite framför teven.

Vi har haft en härlig minisemester! Häng med trevliga människor, roliga aktiviteter, ätit god mat och fått vila ut lite. Lagom dos av allt! :)
Nu är det dags för sängen så man orkar upp till nästa jobb vecka!



Vi åt lunch på Burger King i Gävle nu på vägen hem. Där fick barnen ett spel och en krona :)



Västerås

Igår var det barnens dag för oss här i Västerås. Då var jag och Carola först med barnen i en jätte stor och rolig lekpark. 






Sedan körde vi till Leos lekland. 




Sedan gick vi en sväng på Toys'r'us och kollade in läget.
Både igår och idag har Jonas och Robin spelat golf så har Jonas äntligen fått avsluta golfsäsongen. 

Men idag valde jag och Carola, så då blev det Ikea :) 
Vi åkte lokalbussen ditt och hem. Shoppade lite småsaker och åt lunch. 

Nu har vi just kommit hem från att ätit middag inne i stan och nu ser vi Så mycket bättre. 
Imorgon åker vi hem igen. Då är vår minisemester slut.

Jag köpte Blokus igår. Jätte kul att spela med både vuxna och barn!



På väg

Jaha ja. Nu är vi på väg till Västerås. Se där ja :) Inte så långt kvar nu faktiskt. Bilresan har hittills gått bara bra! Barnen är så duktiga på att åka utan att gnälla och vi vuxna har turats om att köra. 
Väl framme i Västerås ska vi hälsa på Robin och Carola som flyttade dit för drygt ett halvår sedan (eller mer). Jonas har tänkt spela lite golf när vi är där, -årets sista spel. Vi andra har bara tänkt hänga och umgås. 

Theo sitter i baksätet och visslar låtar som vi ska gissa vilka det är (stolt pojke som har just lärt sig vissla!) Rolig billek tycker jag! 


RSS 2.0