Andas

Japp, träningsvärken har idag varit ett faktum! Haft mest ont i benen. Det har varit jobbigt att böja sig ner (vilket man ofta behöver i mitt jobb.. plocka och städa grejer från golvet och hjälpa barnen) Men förhoppningsvis ska det inte vara lika illa imorn :) Jag måste bara ta tag i att ringa läkaren så att jag kan få den medicinen som jag hade när jag tränade som mest (innan Theo alltså) så att jag kan andas medan jag tränar, det är ju faktiskt en stor fördel.

 

På fredag ska vi äta ute med jobbet på Viktoria. Det ser jag verkligen framemot! :) 

 

Här kommer lite gammla Instagram-bilder:

Så här firade jag och Lina vår käre far :)

 
En lördag för nån vecka sen bestod av frukostbuffé, åka bil med Theo (i lekparken alltså) och soffmys med barnen.
 
Samma helg, på fredagen så stod jag, sist kvar på jobbet och bytte däck i regnet.
 
En trevlig restaurang som jag hamnade på en kväll :)

Träning

Shit vilken träningsvärk jag kommer att ha dom närmaste dagarna! Jag följde med Anna ikväll på boxersice i Hörnsjö. Känns att jag inte har tränat ordentligt på flera år kan jag säga! Blir bra om jag kan komma igång med det här nu då. Både kondition och styrka, precis vad min kropp behöver. Och sånt som jag tycker är roligt! Det kostar bara 20kr/tillfälle och så är det som sagt i Hörnsjö, det tar ju bara knappt 5 min att köra dit. Det kunde ju inte bli bättre! I natt kommer jag nog att sova gott :) God natt!

Helg och bilder

Nu är det helg!
Imorn ska vi nog in till stan och köpa lite grejer till köket (bänkskiva, fler knoppar m.m) Sen har vi nog inget annat inplanerat i helgen tror jag. Känns skönt! På sistone har helgerna antingen varit uppbokade eller så har vi varit förkylda..Nu satsar vi på en frisk och ledig helg! :)
 
Gott med fil till kvällsfika :)

 
Se så bra det blev med Theos nya bok-hyllor (helt enkelt tavellister) så enkelt för honom att ta böcker och så ser det så inbjudande ut istället för som det varit, att böckerna ligger inklämda i en låda..
 
Nu är snart köket färdigt..! :) Det blir så bra! Han är så duktig min man! Det blir så mycket ljusare och fräschare (som Lindström och Schyffert skulle sagt) :)

 
När Tage och Maritha var här så bjöd dom på "tacos på svenska" Super gott var det. Det var bl.a. renskav och  kantareller som man hade i en tunnbrödskorg. Påminn mig Lina att vi ska bjuda er på det! :)
 
Katten snuttar med Max snutte :)
 

Tidig dag

Det är ju så himla skönt och väldigt lyxigt att sluta tidigt. Vi slutar tidigt en dag i veckan (olika dagar min tidiga dag infaller sig). Man hinner med så mycket då.
Idag tex. då hann jag åka och tanka, gå med Theo till hans förskola och hämta lite grejer (han har varit hemma hela veckan, haft ögoninflammation, ont i örat, tjock i halsen bla) så vi hämtade hem lite ytterkläder han hade kvar där, så han kan vara ut och leka hela helgen :) och när vi ändå var där passade vi på att ta med oss Tyr hem, vi har handlat och jag har hunnit tvätta och gå igenom lite papper och sånt. Och så hann jag vara med barnen! Jag hann leka och spendera tid med dom. Annars hinns det ju tyvärr inte med så mycket sånt när man kommer hem sent..

Imorn är det fredag, jippey! Nu är det dags att sova, jippey! God natt

Nya bilen!

Idag har jag jobbat 8-19.30 (och slängde i mig en filtallrik till middag under en kvartsrast). Men vet ni vad, det känns helt ok ändå.
Av två anledningar.. 1, den här veckan är otroligt lugn jämfört med förra veckan. Imorn och på onsdag slutar jag 16, på torsdag slutar jag 14 och på fredag 16.30. Skönt! Och 2, ikväll när jag körde hem, var jätte trött och lite förkyld så körde jag ändå hem med ett leende på läpparna (På riktigt alltså, jag satt och körde med ett leende på läpparna) :) Eftersom jag körde våran nya bil! 
Sånt som folk säkert tar för givet, blev jag så himla glad för. Tex, när jag torkade rutan från all smuts som kom upp från dom mötande bilarna, så försvann allt! Och rutan blev jätte ren! Så då blev man inte bländad av dom mötande bilarnas lampor! Och mina lampor.. Fast vi inte har extralysen än så såg man himla bra med mina lysen! Både åt sidorna och framåt! Och sen att man inte måste parera med ratten när man bromsar, alltså den gamla drog jätte mycket åt sidan när man bromsade så man var tvungen att parera så man inte åkte ner i diket och sen när man släppte bromsen var man tvungen att vara beredd att parera tillbaka igen. Och sen det här med att värmemätaren fungerar så att man inte behöver vara orolig att den ska koka utan att man ska märka det för sent.. och att den inte läker olja.. Jaa men jag kan komma på många anledningar varför jag körde hem med min mya bil med ett leende på läpparna! :D
 
Bilen då..
Så ser den ut. (har inte tagit något kort på den än, så det här är förstås inte våran bil, men den ser likadan ut)
En Toyota Avensis -05 är det. Undrar ni nåt mer om den får ni höra av er till oss för mer än så orkar/tänker jag inte skriva om den här.
 
Jag tycker personligen att det är en jätte ny bil! Vi har ju bara ägt äldre bilar innan (den senaste var från -97). Men folk på jobbet tar ner mig på jorden och säger att det är ju inte alls en ny bil.. En bil är ju inte 7år gammal, den är ju nyare än så.. Men jag väljer att inte lyssna på det örat och kör min jätte nya bil med ett leende iaf! 
Jag kör ju faktiskt 8,4 mil varje dag så jag tycker jag förtjänar att få köra runt i en hel bil som man kan lita på :) (nu är det ju faktiskt ingen som har påstått nåt annan heller men..)
 
God natter på er skatter!

Jobbig vecka

Ja men just. Den här veckan har ju varit lite kämpig. Jobbmässigt alltså. För att jag jobbat långa dagar måndag-torsdag. Först och sist på jobbet vissa dagar, bara sist vissa, extra möten så jag komit hem 20.45 (då har jag alltså åkt hemifrån 07.00) osv..
Men idag.. idag slutade jag tidigt! Åhh så skönt! Och sen jag slutade idag har jag hunnit: hämta upp Jonas och barnen som åkte buss in till stan, åkt och köpt en ny bil (ja, ni läste rätt! Ny bil! Mer om den sen), kört till Nordmaling och fikat med min familj på Näslunds, varit på ettårs-kontroll med Max (ja han är ju över 1 år och 1 månad nu, men vi kunde inte på det datumet vi fick först och sen har vi inte hittat nån tid som passat..) och tillslut åkt hem till mitt kära hem! :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att få sova gott i natt, men eftersom jag är helt täppt i näsan nu och Max har varit ledsen ikväll (antar det är från sprutorna han fick idag) och knappt sovit ikväll, så antar jag att jag inte kommer få sova helt oavbrutet i natt. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag är ju ledig imorn! Då får jag ju sova på morgonen och sen vara hema och vila på dagen och inte behöva åka iväg och jobba :)
 
Trevlig helg på er alla! 

Lite mer gnäll och bilder

Okej.. lite mera gnäll bara. Sen ska jag skriva mer positiva inlägg igen.. Ok?
Alltså den här veckan.. En sån där vecka som man inte ser framemot så mycket. Jag räknade och insåg att jag kommer att jobba 45h sammanlagt den här veckan. Idag öpnnade jag först och sen hade vi avdelningsmöte, så jag var först av alla på jobbet och sen sist av alla (6.15-17.45) Imorgon har vi ett extra kvällsmöte så jag slutar 20.00. Sen går jag sent på onsdag och stänger på torsdag. Men på fredag, på fredag slutar jag tidigt!! Yey! Det ser jag framemot :D
Så, nu har jag fått gnälla lite om det. Nu känns det bättre! :)
 
Här kommer lite bilder på mina fina barn, ser jag dom så känns allt genast mycket bättre!
 
Jag och Theo spelar ett lotto-spel.
 
Gladskiten :)
 
Mina fina <3
 
Loke och Theo har bäddat ner sig själva och ser på en film :)
 

Om att tycka synd om sig själv..

Idag har jag tyckt synd om mig själv..
Det har varit en sån där dag, ni vet.. Fast det var lite barn på jobbet så var det stressigt ändå (man ska hinna göra så mycket som man inte hinner med när det är fulla barngrupper och så slog vi ihop alla 7 avdelningar på slutet, så då blev det lite väl intenstivt en stund..), jag slutade sent och när jag äntligen tog mig iväg så såg jag att jag hade punktering på ett däck så det var bara att ställa sig i regnet på parkeringen och byta däck, sen så hade jag varit jätte hungrig hela dagen då vi fick halvkall blaskig pyttipanna till lunch, så hela vägen hem när jag körde i regnet och knappt såg nåt (pga av dom mötande bilarnas lampor bländade i regnet) så tyckte jag så synd om mig själv. Och så visste jag att jag skulle vara själv med barnen ikväll då Jonas och Tage skulle på hockey och Maritha se på bio, så jag såg framför mig en bråkig Theo och en gråtig Max och en trött och slut mamma..
Men efter jag äntligen hade fått äta middag så klädde jag och barnen på oss regnkläderna och gick på affären för köpa gotta till kvällen. Nu har jag och Theo suttit och myst, ätit gott, spelat och lyssnat på böcker på surfplattan. Det har varit lugnt, skönt och mysigt hela kvällen och alla vi 3 har varit på gott humör! :) Så kvällen slutade på bästa sätt trots den skräpiga dagen! :)

RSS 2.0