Vilket roligt brev jag fick med posten! Ja...

20111130252 (MMS)

Vilket roligt brev jag fick med posten! Jag blev super glad :) Tusen tack Jossan! Nu sitter jag och dricker kaffe och inspireras :) Jag ska absolut skicka den vidare sen! Vi har nu kommit hem från Långed och Hörnefors. Theo sitter och ser sin älskade Bärgarn film, Max sover gott och jag känner lugnet när jag blädrar i min nya tidning. Det slutade tillslut att regna, nu blåser det bara lite. 1 december imorn, så sant som det är sagt! (ja man blir ju lite lätt hjärntvättad av den där filmen..)


Jag och sönerna har trotsat regnstormen oc...

20111130242 (MMS)

Jag och sönerna har trotsat regnstormen och åkt till Långed. Theo håller på att hjälpa Gunvor att ställa ut dom sista tomtarna. Snart ska vi äta lunch innan vi åker till Hörnefors och hälsar på Marianne. Usch vilket före det var på vägen hit, efter asfalten tog slut alltså. Riktig lervälling som man bara slirade i.. Vi vill ha snö!


Julkort

Idag har jag varit till Vännäs med Josefin. Vi gick lite i affärerna, slappade på fiket och handlade på Ica. Mycket trevligt!
När jag kommit hem och hämtat Theo så gick vi över till grannen, så Theo fick leka med kusinerna och jag spela GH med David.
Nu ska jag se om jag kan fixa årets julkort.. Det var ju så mycket lättare att få ett bra kort på bara ett barn, nu blev det ju lite utmaning med en bebis också.. :)

Nu ligger jag här i sängen med 2 vakna små...

20111128230 (MMS)

Nu ligger jag här i sängen med 2 vakna småpojkar. (Den största pojken är kvar där nere fortfarande) Den större av dom små, är vaken eftersom han vaknade och var så ledsen så ledsen. Han hade sån växtvärk :( Nu verkar det dock gått över, nu ska jag bara få honom att somna om igen.. Wish me good luck!


Nu är det jul här i vårt hus.. :) I alla f...

20111127221 (MMS)

Nu är det jul här i vårt hus.. :) I alla fall på väl valda delar av huset. Några få grejer är uppe och några dukar. Vi ska nog fortsätta lite till när vi kommer tillbaka från julmarknaden i Olofsfors. Adventsmys :)


Underbar dag!

Åh vilken härlig dag det har varit!!
Idag fick jag som sagt min försenade 30-års present. Och jag visste ju inte riktigt vad som skulle hända eller var vi skulle. Så det var ju extra spännande :) Jag hade bara fått veta att jag skulle packa med mig badkläder, det var allt jag visste.
Vi åkte i alla fall till Lycksele där vi tillbringade dagen på spa. Jag fick sköna behandlingar och god mat! Och för att inte tala om det trevliga sällskapet! :) Ett helt gäng med härliga tjejer!
Vi hann också med att shoppa på Dollarstore innan det var dags att åka hem igen :)
Ett stort tack till alla inblandade! Såklart också till dom som inte kunde vara med, synd att ni inte kunde komma men tack i alla fall!

Och vet ni vad, jag var helt barnfri idag. Barnen hade det så bra hemma med sin pappa! Idag behövde jag bara tänka på mig själv, vilket var väldigt skönt och väl behövligt.


Den här bilden fick jag av Jonas när jag v...

part_13222259625 (MMS)

Den här bilden fick jag av Jonas när jag var i Mjösjöby.. Med texten, med vit choklad i. Så han och Theo hade alltså bakat :) och när jag kom hem provsmakade jag, och gott var det! Åh jag längtar tills imorn! Vet dock inte vad det är jag längtar till.. Ska få min 30års-present imorn. Då ska jag få åka i väg med nära och kära och göra nåt som jag inte vet vad det är :) Så jag får återkomma sen med vad det var! Bara att få åka iväg och träffa alla känns ju nog roligt! :)


Jag, Max och transformerLoke är nu i Mjösj...

20111125210 (MMS)

Jag, Max och transformerLoke är nu i Mjösjöby och hänger. Jag väntar på kaffe, Max sover och Loke visar mig alla leksaker som han hittar :) Vi hann med storhandlingen innan lunch idag, det tycker jag var bra gjort av oss. Ska bli kul att höra vad Jonas och Theo har hittat på hemma nu medan jag är borta. Han pratade om att baka, så vi får se om dom gjort det :)


Idag var bästa Johanna och hennes David hä...

20111124206 (MMS)

Idag var bästa Johanna och hennes David här och lekte med mig och Max. Det är alltid lika trevligt, synd bara att tiden går så fort när man har roligt..! :) Jag fick iaf bjuda på en fiskgryta med curry som jag nyligen upptäckt var otroligt enkelt men god att göra :) Imorgon har Jonas tagit ut en pappadag så han ska vara ledig. Så vi ska börja dagen med att storhandla på Maxi, sen ska jag och Max åka till Mjösjöby där pappa ska fixa bilen och så ska Jonas och Theo stanna hemma och hitta på andra roligheter :) God natt!


Visst är skitiga kläder ett tecken på att ...

20111123197 (MMS)

Visst är skitiga kläder ett tecken på att barnen har haft roligt..? Min son hade tydligen jätte roligt ute idag :) Medan han och Loke väntade på att vi skulle gå iväg till återvinningen så lekte dom i grushögen bredvid garaget. Som sagt, med tanke på hur han såg ut efteråt så måste dom haft kul :) Ikväll var vi också duktiga och gick i en timma. Det är ju så skönt att komma sig ut på promenad, det känns så bra efteråt. Och när man har promenadsällskap så blir det ju så mycket roligare också. Imorgon kommer Johanna hit. Nu är det dags för sömn. God natt!


Att promenera

Oj vad halkigt det var ute ikväll! Gick på en kvällspromenad med Lina och Marie och det var inte lätt att hålla sig på vägen.. Och sen så var det ju väldigt dimmigt tillråga på allt. Men vi tog oss i alla fall helskinnade runt hela rundan :)

Bilder från gårdagens morgonpromenad

Bilder

Pussgurkan :)

Bilder från igår, den lilla snön som vi fick, som regnade bort lite senare..

Den där handen som ska in i munnen hela tiden! Får se om han blir tummsugare som sin bror..

Hmm... :)

Efter en frisk morgonpromenad ska jag nu p...

20111121170 (MMS)

Efter en frisk morgonpromenad ska jag nu passa på och lägga mig och sova en stund och försöka ta igen lite förlorad sömn från natten som var. Bäst att passa på medan Maxen sover så gott :) God natt


Söndag

Idag var jag på TW-party hos en granne. Och så var jag, Lina och barnen ute och lekte i snön (innan den hann regna bort) och tillsist så har vi haft besök av mina föräldrar. Så det var min söndag det :) En lugn och trevlig sådan har det varit.
Är så trött.. orkar inte skriva så mycket, så här kommer massa bilder istället:

"Var är babyn..?"

Ligger och tittar på figurerna i babygymet.

Tyr läser leksakskatalogen som kom med posten :) Theos katalog är nog helt söndertittad vid det här laget.. "-En sån skulle jag ha haft, en sån vill jag ha, och så en sån och en sån..."

Bebistokiga Loke :) Han är så gullig med Max :)

Min och Annas goda lördagsmiddag! :)

Theo och Elsa hänger i babygymet :)

Spel

Ja men då ska vi se vad som har hänt sen sist..
Igår var jag, Max, Lina och Loke in till Umeå och storhandlade på Maxi. Sen så bjöd grannfamiljen min familj på go´middag. Och så spelade vi spel hos dom och såg Idol (tack för lånet av spelen Jimmy och Malin, båda spelen har hunnit användas massor!) :)
Idag har jag tränat (använt crosstrainern) och sen medan Jonas och Marcus var och såg på hockey så var Anna och Elsa här. Vi gick till affären och handlade middag som vi åt här tillsammans. Sen så (hör och häpna) så spelade vi spel :) och såg Så mycket bättre.
Imorgon ska jag ladda upp bilder från mobilen, orkar inte det ikväll.
Så är läget.

Nu är det helg :)

Oj vilken oproduktiv dag jag har haft idag.. Eller det beror på hur man ser det.. Jag och David har nästan spelat ut hela Guitar Hero Warriors of rock, det var ju bra gjort av oss. Nästa gång vi spelar så klarar vi det sista. Då måste vi börja fundera på vad vi ska spela sen..
Sen har jag gått en väldigt effektiv promenad också och sen tränat lite. Så helt oproduktiv dag har det ju faktiskt inte varit :)

Imorgon har Jonas tagit ut en pappadag och ska vara hemma med oss andra. Det gillar vi! Då blir det en långhelg och vi får mysa extra mycket :)

Max gillar verkligen sin nalle/musikmobil.. Han ligger och tittar och lyssnar på den vid skötbordet varje dag, den var uppskattad :)

Det är så roligt att Theo äntligen får någ...

20111114129 (MMS)

Det är så roligt att Theo äntligen får någon respons av lillebror! :) Max har ju skrattat åt många olika människor vid det här laget, men inte åt Theo förrän för några dagar sen. Då fick han honom äntligen att le :) Igår var jag i Umeå med syster och lunchade med Johanna och Linda. Annars har mest dom här två dagarna bestått av att spela tv-spel (the Simpsons Game) och att gå promenader. Idag tränade jag t.o.m lite :)


Måndag

Idag har jag träffat mamma en snabbis, spelat GH med David, gått en mini promenad med Lina, panerat massor med aborrefiléer och spelat The Simpsons game.
Imorn ska jag och syster in till stan och äta lunch med Johanna (och kanske Linda).
God kväll!

Farsdag

Idag var jag och syster (och Jonas en stund) ute med barnen och lekte. Sen innan middagen gick jag och hon en promenad. Och ja, det var väl ungefär allt jag gjort idag (förutom att laga massa mat..) :)

Bilder från dagen:


Bilder

"Passa er!"

Babygymet är visst inte bara till för bebisarna.. :)

Jossan och Max

Han spelar angry birds på surfplattan :)

Här har han lagt sin lastbil och nallen på hans kudde och sitter och läser en bok för dom :)

Jag höll på att missa Max läkartid idag.. ...

20111111083 (MMS)

Jag höll på att missa Max läkartid idag.. Hade inte Gunvor läst lappen på mitt kylskåp så hade jag missat det helt! :) Idag har: Gunvor hämtat Theo och så ska han sova där i natt, jag varit med Max till BVC i Nordmaling på läkarkoll, kört till Umeå och ätit tårta hos Hanna, hämtat Jonas, ätit på Shanghai och nu är vi på väg till Jimmy och Malin. En innehållsrik dag med andra ord, och än är den inte ens över :)


Samma barn?

Theo hade inte tagit på sig några maskeradkläder, men han hade i alla fall dansat och haft roligt idag på maskeraddiscot :)
Efter jag hämtat honom på förskolan så gick vi över till David för lite GH. Och där hängde vi tills middagen.
Imorgon ska jag in till Umeå igen, då jag ska gratta Hanna (som fyller år idag.. Grattis igen vännen!) Och så ska vi äntligen träffa Theos nyaste kusin, Eleonora! :)

Ibland undrar jag om det är samma barn som fastnar på bilderna.. Ser så olik sig ut tycker jag..

Smile

Det är så roligt att det börjar hända grejer nu. Tex, så har han börjat att le mot en och försöker härma en om man försöker räcka ut tungan :)
Dom här korten tog jag för några dagar sen:


Nu har jag lämnat en blyg kille på förskol...

20111107044 (MMS)

Nu har jag lämnat en blyg kille på förskolan och åkt med en glad kille till Anumark till Johanna. Alltså den blyga killen hade maskeraddisco på förskolan, det var därför han var extra blyg :) Barnen och fröknarna var utklädda när han kom dit och det var nersläckt i lekhallen där dom poppade discomusik och dansade. Så jag lämnade en avvaktande kille imorse som bara stod och tittade på hur alla såg ut och vad dom gjorde. Får höra när jag hämtar sen om han hakade på dom andra tillslut och om han också klädde ut sig :) Nu är det visst dags för kaffe här, toppen! Jag är dock så mätt efter den goda lunchen och förrätten, så jag vet inte om jag får ner nåt mer..


Idag har jag och barnen hängt hos David oc...

20111109073 (MMS)

Idag har jag och barnen hängt hos David och barnen. Där vi har spelat gitarr och ätit lunch. Nu ska jag och Max snart gå iväg på föräldramöte på Theos förskola. Jobbigt att man är så trött bara..


Idag har jag och Max hängt med Josefin och...

20111108061 (MMS)

Idag har jag och Max hängt med Josefin och Otto mest hela dagen :) Efter vi lämnat storpojkarna på förskolan så gick vi en promenad och sen gick vi hem till henne för kaffe och surr innan det var dags att hämta pojkarna igen. Sen efter middagen så kom Jossan och Josefin (och Otto) hit och hängde. Jossan är fortfarande kvar och vi ser just nu Desperate och äter choklad, trevligt värre! :)


Spökligt

Här kommer lite kort från middagen hos Lina:

Hockeyspindelmannen (han hade på sig dräkten i ca 5 minuter.. men jag blev förvånad att han ens tog på sig den överhuvudtaget) :)

Bål med händer/fingrar och spindlar i.

Flugsvampar

Ögon

Spökbananer

Värdparet :)

Och tillsist några bilder som jag snott av Lina :)

Grönt spökmos

Här pysslades det :)

Att döpa dockor

Han var så söt när han lekte med min gamla barbies härom dagen (när han fortfarande hade kvar allt håret..)

Jag frågade vad dom hette och svaret var (i den ordningen dom ligger)
Röda rickin, röda bocken, en flicka och barbie :)

Ops, we did it again..

20111106038 (MMS)

Ops, we did it again..


Lekland

Igår var vi på Leos lekland, där vi firade Lee och Tilli (och lekte såklart) :) Bror med familj, syster med barn och jag med barn var där. Alltid lika roligt att vara där och leka :) Synd att Theo inte var på sitt bästa humör hela tiden bara.. tröttaste pojken i stan var han även kallad. Men det gick ju bra när han han fick vara med Tyr eller Christoffer eller Nadja eller Lina. Bara han inte var med mig eller behövde vara själv så fick det ju bra..
Sen så fick vi middag hos Lina och David när vi kom hem. Tack igen syster!! Kött är gott :) Vi pysslade innan middagen, åt go´mat, såg film och umgicks! Bilder från middagen kommer senare när jag laddat över bilderna från mobilen.

Idag har Gunvor varit här en sväng och hälsat på. Tack för bullarna! :)
Nu ska vi gå ut en sväng, bara Theo vaknar till så.. Vi ska gå iväg med lite (läs mycket) grejer till återvinningen.

Jag kommer inte riktigt ihåg vad han sa här.. Men det var säkert nånting viktigt :)

Yey!

Hur kan jag ha missat den?? Att dom kommit med en ny låt och att dom har den mest kändistätaste videon ever och med massa roliga referenser.. :D

Max(i)

Ja idag var vi in till Umeå en sväng. Vi handlade på Maxi och var på Strömpilen och shoppade lite. Det var skönt att vi åkte hem den tiden vi gjorde det.. Eftersom det var såå många bilar som körde ner mot Strömpilen och Maxi då. Så mycket folk som skulle handla då, det hade man aldrig orkat med..

Nu sitter jag och ser Idol (med en sovandes bebis på magen) :), men eftersom det verkar vara reklam var femte minut, så hinner man surfa/blogga så mycket emellanåt.. :)

Här har ni Max i lite olika tillstånd..

Mysdag

Det verkade vara snabbt övergående vad det än var, eftersom Theo har mått bra efter incidenten igårmorse.
Jag misstänker att han hade mycket slem eller nåt, för han har varit hostig och snuvig den senaste tiden, så det var väl det som ville komma upp. Det är inte första gången han har kräkts av sånna anledningar. Men eftersom vi inte kunde vara säker på vad det var, så fick han vara hemma med mig idag. Så idag har vi alltså haft en bara-vara-hemma-och-mysa-dag. Vi låg kvar i sängen extra länge (vi har ju tv i sovrummet, så det är inga problem att få ligga och dra sig en lång stund, då Theo gärna ligger och ser barnprogram) vi klev upp kl. 10 och så har vi slappat extra mycket idag. Mycket trevligt!

Imorgon funderar jag på att åka in till Umeå och fixa lite ärenden. Får se hur jag gör, har inte riktigt bestämt mig än..

Här kommer en serie i suddiga bilder:

Jobbig bilresa...

Typ en av dom jobbigaste grejerna som kan hända när man kör bil (förutom att bilen går sönder eller nåt sånt) hände på väg till Mjösjöby idag. Theo kräktes... på sig själv, på bilstolen och på sätet.. Så det var bara att stanna och sanera...
Han mådde dock bra innan och åt frukost som vanligt och har sen ätit som vanligt resten av dagen. Så  vi får se om det var magsjuka eller något annat och om någon annan blir smittad. Men huvudsaken att min lilla älskling mår bra nu i alla fall! :)
Så nu måste jag då tvätta hela bilstolen på nåt sätt.. Drygt.

Mamma har hittat mina och Linas gamla barb...

20111102994 (MMS)

Mamma har hittat mina och Linas gamla barbies som hon har tagit fram. Så nu sitter jag, Elias och Theo och leker med dom :) Eller det är väl mest Elias och Theo som leker med dom, jag klär på dom :) Nu gick dom dock iväg och började leka med Elias leksaks dator.. Ja ja, jag får väl leka själv då :)


Kusinerna

Igår var jag på BVC och vägde Max, 4310g väger han nu lilleman :) Han ökar stadigt i vikt, men är ju fortfarande så liten tycker jag :)
Efter Nordmaling så gick jag och hämtade Theo och Tyr på förskolan, så fick dom härja på här ett tag.
Sen så hade jag och syster tjejkväll (haha ett tag i alla fall, vi var båda så trötta..) vi åt musslor till middag och hade det trevligt. Vi skulle också ha ätit räkor och sett Desperate, men av någon dum anledning var det uppehåll på det igår, så det var inget :(

Nu ska vi åka till Mjösjöby och se om pappa kan göra nånting åt den där parkeringsbromsen (som såklart släppte på väg hem från besiktningen och inte har varit nåt problem med sen dess!!)

RSS 2.0