Blandade bilder


När jag fyllde år fick jag denna fina teckning av min äldsta son :)

Jag, Johanna och Linda fortsätter att träffas och fira varandra när vi fyller år. Och som vanligt är det den som fyller år som får bestämma var vi ska äta. Och nu var det ju då min tur att välja, så jag bestämde att vi skulle äta på båten 'Båten'. Tack för det goda sällskapet och denna goda mat mina goda vänner!





Max ritade en 'arg gubbe'. 


Theo sover helst med ingenting i sängen. På sin höjd täcket och kudden. Hans lillebror är tvärtom.. :)


Jag fortsätter med springandet. Jag springer inte så långt och inte så snabbt. Men jag springer (joggar.. Kalla det vad du vill..) i alla fall! Jag kan springa i 20 min utan att behöva stanna. Det är, i min värld, jätte bra :D Pepp pepp :)


Tänk så bra att ha en hjälpsam storebror nära till hands! :)


Här satt Max och väntade på Jonas och Tage (han kom upp i förrgår och ska vara här och hjälpa oss med rummet). Dom hade varit i stan och köpt innertaket till rummet. Tror nog han väntade lika mycket på farfar som han väntade på att få se släpet dom hade :)



Bubbligt

En dag för nån vecka sen på gården:











Bröllop

Förra lördagen var Jonas på Marcus svensexa, i fredags var jag på Annas möhippa och i lördags var vi på deras bröllop! <3

Möhippan var vi först ett gäng som var på Wilmas och bubblade, åt snacks och drack bubbel och hade trevligt. Sen gick vi på Köksbaren och åt go'mat och fortsatte ha trevligt. 

Vigseln var i kyrkan i Nordmaling och festen på bygdegården i Gräsmyr. 
Det var så fint i kyrkan, dom var så fina och allt gick så bra!
Festen fortsatte i samma stil, det var fint, dom var fina och allt gick så bra :) Det bjöds på god mat och dryck, trevliga gäster och dans. Allt man kan önska sig av en lyckad bröllopsfest! :)
Jag lägga upp några bilder sen. 
(Men jag börjar väl med en nu..) 




Barn i skogen och barn i parken

Fortsättning med bilder vad vi gjort sen sist:

Vi var ett helt gäng med barn och några vuxna (jag, Lina och Marie) som var och letade svamp och bär. Vi hittade ingen svamp (som man kunde äta) och bara lite bär, men vi hade lika roligt ändå när vi strosade runt i skogen! Barnen hittade massa roliga saker att leka med såsom kottar och pinnar och vi fick komma oss ut i den härliga naturen. Så vi var alla nöjda! :) 






Loke fyllde 7 år och hade kalas i lekparken. 20 barn tror jag det var där :)



Så här såg mina barn ut när dom kom hem :)



RSS 2.0