Skidor, fika och besök

Efter turen i skidspåret och fikat på bron, så fick vi besök av Hanna och hennes gullungar :) Theo fick paket. vi fikade och tillsist så imponerade jag med min goda köttfärslimpa :) Tack för besöket vännen!!

Imorgon ska jag in till Umeå en sväng. Nu ska jag snart till sängen en sväng (eller förhoppningsvis hela natten alltså)

Blandade bilder:

Maritha och Theo slänger återvinning.

Jag och Theo bygger bilbana.

Gunvor och Theo målar i Theos nya pysselbok.

Vi avslutar dagens skidåkningspass med var...

mms_img111446986 (MMS)

Vi avslutar dagens skidåkningspass med varmchoklad och bullar på vår bro :-) Theo och Tyr var så duktiga och åkte hela 400m spåret! :-)


Dagen

Det blev ju som sagt inget shoppinghäng med Johanna idag, så efter snöskottning och innan dagishämtning så var jag hos systergrannen och åt lunch. Sen följde hon med mig till Vännäs för att handla och sen så hade visst hela dagen gått och det var dags att skynda sig göra midddag så den skulle vara klar tills Jonas kom hem. Och så var det ju Core-träning ikväll. Skönt att ha börjat med nån slags träning! Utökar den gärna till något mer än bara 1 kväll i veckan dock..

Här kommer bilderna från lördagkvällen:


Eftersom Johannas barn fick feber i natt s...

mms_img-20554512 (MMS)

Eftersom Johannas barn fick feber i natt så blev det inget att hänga med henne idag. Så istället skottar jag snö. Eftersom det tydligen aldrig kan sluta snöa.. Men solen lyser och det är ett riktigt skönt vinterväder!


Måndag, tråkiga måsten, bygga och Max

Eftersom det var så fullt upp med roligheter i helgen, så hade jag inte tid med alla "tråkigheter" (dvs, tråkiga måsten som tvätt, disk osv) Så det blev en sån dag idag.
Men först efter att Tage följde med och lämnade Theo på förskolan (så Theo fick visa farfar hur det ser ut där han håller hus 5h om dagen 3 dagar i veckan) och Maritha var så snäll och var hemma med Max så jag slapp böka på med honom ut i vagnen i kylan (var -17 grader) och efter vi fikat rester från kalasfikat. Då, när Tage och Maritha hade åkt neråt mot Dalarna igen, då hade jag tänkt ta tag i tråkigheterna.. Men tog tillfället i akt och sov en stund istället :)
Måste bara inflika ett, tack för besöket Dalaborna! Ni är så varmt välkomna att komma och "bo" här fler gånger! :)
Men iaf så gjorde jag det där tråkiga senare under dagen, så imorgon behöver jag inte göra det. Så då ska jag istället hänga med Johanna. Vi ska göra ett besök på Häggströms och så äta lunch i Nordmaling.

Om att bygga:

Jonas bygger en stol åt Theo.

Jag bygger en byrå

Barnen tittar på när föräldrarna bygger

Jag och Theo har byggt en skoter

Om en Max:

En Max utklädd till en björn

En Max med sin kompis Emil (som är drygt 2 veckor yngre än Max, men ni ser så mycket större han är!!)

En Max i gåstolen med sin storebror som gärna också leker med stolen

En Max med sin mamma, storebror och moster

Max Nalle

Fullt upp!!

Oj vad det har hänt mycket denna helg! Båda dagarna har det varit fullt upp med roligheter!
Igår var det ju kalas för släkten på dagen. Och det är ju som vanligt när det är kalas, massa förberedelser och stress innan, fullt ös medvetslös när alla är här och sen lugnet efter stormen när kalaset är över :) Theo hade roligt, kul att leka med alla kusiner/kompisar, massa gott att äta/fika och att få massa roliga presenter!

Efter kalaset så åkte jag, Lina, mamma och massa andra härliga tjejer in till Umeå för att äta middag och bowla (och fira världens bästa syster!!) Och efter det så blev det en spontan utgång på Cover Club. Middagen (som vi åt på bowlinghallen) var under alla kritik! Dålig service, mycket av maten var kall, vi fick vänta över en timma på maten.. Listan kan göras lång! Ett som är säkert är att ingen av oss kommer nånsin att äta där igen!
Bowlingen var rolig :) Känns ju bra att alla är på samma nivå :)
Och den spontana utgången var jätte rolig! Det är ju oftast då man har som roligast, när det blir sådär spontant :)

Idag så var det också kalas. Så då var det också fullt upp :) Och så var vi ute en sväng i solen jag, Theo och Maritha. Sen ikväll har jag pustat ut och känt lugnet :)

Nu har jag en hel drös med bilder att visa.. Så jag börjar med kalasbilderna, så kommer dom andra en annan dag. Vi tog tydligen inga kort på folket som var här, utan bara på fikat. Så jag snodde några kort av Lina :)

Marshmallowblommorna. Jag doppade dom i smält vitchoklad som var färgad med karamellfärg och på toppen är det strössel.
'

Jag gjorde en glasstårta, med olika lager glass och i mittenlagret blandade jag i krossad choklad.

Jonas gjorde en gräddtårta.

Marshmallowblommorna är färdiga. Nu håller...

mms_img-11997563 (MMS)

Marshmallowblommorna är färdiga. Nu håller Jonas på att göra tårta. Sen ska det blåsas ballonger och pyntas. Sen börjar det vara färdigt för kalas :-)


Idag har jag inte suttit ner många eller l...

mms_img106989941 (MMS)

Idag har jag inte suttit ner många eller långa stunder..! Jag har lekt på lekland, handlat, plockat, fixat, tvättat, handlat igen, gjort en glasstårta och städat. Så är det visst när man ska ha kalas.. Ikväll kom Tage och Maritha hit. Dom ska sova här i helgen. Vilket jag också ska göra nu, sova alltså. God natt!


Nu har vi fika paus på Leos :-)

mms_img307465752 (MMS)

Nu har vi fika paus på Leos :-)


Det var kladdkakemuffins som jag bakade id...

mms_img158724935 (MMS)

Det var kladdkakemuffins som jag bakade idag, om ni inte redan förstod det, eftersom det är det enda jag bakar :-) Jag gjorde dom till helgens kalas. Nu är det mest städning som är kvar att göra. Men imorn tar vi en liten paus från städningen och åker till Leos lekland och leker av oss lite. Där får vi sällskap av Anna och Elsa. På bilden äter Theo en semla, han är lika tokig i dom som jag :-) Vet inte om läs verkligen vill räkna efter.. Men på en vecka har jag ätit 4 st! :-) alltså bara 3 dagar av 7 som jag inte ätit någon.. Ja men man måste ju passa på! Snart försvinner dom ju igen och så måste man vänta ett helt år innan dom kommer tillbaka. God natt!


Det här sysslar jag med idag :-)

mms_img165710134 (MMS)

Det här sysslar jag med idag :-)


Nu är jag trött som katten! Så skönt att d...

mms_img188681818 (MMS)

Nu är jag trött som katten! Så skönt att det nu är natten :-) Så jag får sova, det kommer jag att göra kan jag lova! Idag har jag rensat kläder, inte gått ut nått alls i detta snö oväder. Jonas skottat har, tänk vilken karl! Natteligott på er alla, och må ni djupt i sömnen falla! :-)


Så här ser det ut uppe i hallen hos oss ju...

mms_img-99107488 (MMS)

Så här ser det ut uppe i hallen hos oss just nu.. Man kan ju stoppa olika saker i lådorna. Mest är det kläder jag stoppat i dom. Men en och annan bebis har visst hamnat där också :-)


Händelserik dag

Nämen oj vad mycket jag har hunnit med idag!
När jag skulle lämna Theo på förskolan imorse så kom just "lill dagis" ner till skidspåret för att agera hejarklack till dom större barnen som skulle åka Lilla Vasaloppet. Så då stannade jag där (i det sköna vintervädret med den värmande solen) en stund och hejade på Elias, som åkte så snabbt att han kom tvåa i sin klass (inte för att det spelar någon roll Lina.. Meen) Sen lämnade jag Theo där och gick hem.
Hemma pysslade jag ihop ett födelsedagskort till systergrannen som fyller år idag! (Grattis igen!!) :) Och så fixade jag lite hemma innan det var dags att gå över till henne och äta tårta.
Så då var jag, Max, Marie och Emil där tills det var dags att hämta hem barnen.
Sen åkte jag och sönerna direkt till Umeå för storhandling på Maxi. Eftersom det är kalas i helgen så var det ju lite extra grejer som skulle inhandlas.
Sen åkte jag förbi Jonas jobb och hämtade upp honom eftersom han slutade då.
Efter det så gick vi direkt över till födelsedagsbarnet där vi blev bjudna på middag (vet inte om vi tackade förut Lina.. Men tack så mycket för den goda maten!)
Och tillsist så hann jag bara hem och byta om innan det var dags att gå till skolans gymnastiksal för att träna Core.
Och, ja.. nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och försöker varva ner innan det är dags att sova :)

Imorgon blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt tror jag :)

Önska

Ja just.. Inför den kommande födelsedagen på söndag (Det är ju dock 2 olika kalas, för att vi ska få plats med alla fina människor vi är välsignade med att få ha vi våran närhet. Ett kalas på lördag och ett på söndag)
...så frågar folk vad pojken önskar sig i present. Nu får han faktiskt inte föra sin talan helt själv, för då skulle han bara få massor med bilar och det behöver han inte så mycket mer av, det har han i mängder och drivor.

Men däremot så önskar vi till honom:

  • Kläder i nästa storlek, dvs, 110/116. Mest byxor, men allt annat också; tröjor, pyjamas, jacka osv.
  • Andra fordon än bilar; skoter, fyrhjuling, buss, lastbil, traktor osv.
  • Pysselgrejer; målargrejer, fingerfärg, lera och andra pyssliga grejer.
  • Sen gillar han det mesta som har nånting med: Bilar/Cars (Bärgarn och Blixten och dom) att göra och Elmo,  och Kakmonstret, och spindelmannen. Säkert massa andra också som jag bara inte kommer på just nu ..

Ja det var väl det jag kunde komma på just nu. Annars är vi bara glada och tacksamma för alla som kommer! :)

Näe nu måste jag fokusera på tvn, hörde ett rykte om att Filip och Fredrik skulle till Gräsmyr!

Idag hade jag besök av Lina, Marie och Lil...

mms_img66629344 (MMS)

Idag hade jag besök av Lina, Marie och Lille (store?) Emil. Dom fikade och hängde här tills det var dags för dagishämtning (eller Marie iaf, Lina som jobbar ibland åkte tidigare) Sen gick jag och sönerna till David där det bjöds på nybakt bröd och kaffe, smaskens! Resten av kvällen kommer jag nog vara i klädkammaren och röja.. Jippiey..


Snö och rensa

Nämen, idag då.. Har vi väl gjort samma som alla andra husägare.. Skottat snö. Och skottat snö. Och skottat lite mera snö. Riktigt tung och blöt snö. Sen så har jag åkt lite bob med Theo i våran fina backe som jag skottat upp :)

Ja just, jag håller ju på att rensa ur klädkammaren uppe, så vi kan stoppa dit lite annat rat, så vi kan få det fint uppe i hallen. Så just nu är allt som var inne i klädkammaren utanför på golvet.. Så det är en av grejerna jag ska göra imorgon.. Rensa, slänga, sortera och fixa. Sen så kommer Lina och Marie över en sväng. Så är det.
Tack och god natt!

Man skulle ju kunna tro att vi är insnöade...

mms_img-63919026 (MMS)

Man skulle ju kunna tro att vi är insnöade :-) Får se om vi tar oss ut imorgon eller om det inte går att öppna dörren pga all snö!


Blåsigt i backen

Idag följde jag med syster till Agnäsbacken där Elias skulle gå på (åka?) slalomskola. Jag, Lina, Loke och Theo åkte bob i backen och roade oss i snöstormen. Det gick riktigt bra faktiskt! Barnen höll humöret uppe, trots blåsten :) Det var bara en liten stund på slutet dom fick en liten dipp och ville sitta och vila/mysa, annars var det full fart! Vi passade på att äta semla och lyssna på trubaduren i skidstugan också.
Jonas och Max stannade hemma och skottade. Kanske inte Max, llika mycket som Jonas.. Men dom höll varandra sällskap i alla fall :)

Här kommer några kort som Hanna tog på lilla söten :)


Ström

Idag var jag i Nordmaling och hängde med Anna och Elsa. Äntligen fick jag äta min efterlängtade semla! :) Och den var precis så god som jag hade hoppats på! :)
Och vi höll oss visst borta precis när det var strömavbrott här hemma i Gräsmyr också.. Vi kom hem lagomt till strömmen kom tillbaka. Vi börjar bli lite less på det här med strömavbrott nu! Nu tycker jag att det får vara nog med det..

Kvällen har jag spenderat ensam. Jonas var på hockey ikväll. Så efter att jag hade lagt Theo och när även Max hade somnat så kände jag lugnet i min ensamhet :) Fick bestämma helt och hållet över tvn, bara en sån sak :)

Bilder från förra helgen, när vi var ute i solen och fikade med barnen:

Kvällsnöje! :-) I vår familj är det jag so...

mms_img-17573490 (MMS)

Kvällsnöje! :-) I vår familj är det jag som skruvar ihop byggsatser i form av byråer o.dyl. Eftersom jag tycker det är roligt och har tålamodet :-) Det blir ny inredning till den nymålade hallen uppe. Bilder kommer sen när det är färdigt!


Suck

Jag är så trött såå trööött!! Jag borde väl vila nu, men Max har haft några dagar nu då han sover väldigt korta stunder åt gången, så jag hinner knappt lägga mig ner så vaknar han igen :( Förut kunde han sova 3 timmar i stöten på dagen, men nu kanske en halvtimma om man har tur. Och samma på natten (därför jag är så trött!) så vaknar han mycket oftare än vanligt. Han är ju inte vaken länge eller blir ledsen eller så, men det är ju jobbigt att inte få sova så många timmar i sträck..
Vet inte om det beror på att han har börjat få smakportioner, att hans mage blivit konstig. Eller att det är svampen i munnen hans som vi inte får bort, som stör honom. Eller om det bara är nån dum tillväxtperiod (dum för att den stör sovrutinerna alltså). Hur som så är jag trött!
Det är så jobbigt att aldrig få sova ordentligt. Man känner sig inte som sig själv.. Orkar inte med lika mycket, blir lättare känslig och sånt. Sen att Theo har kommit in en 3-årstrots underlättar ju inte heller!

Näe, nu ska vi inte vara sånna (även om man måste få vara det också ibland!) Idag ska vi in till Umeå, hämta upp Jonas efter jobbet. Göra lite ärenden. Sen så är Jonas ledig imorgon, så då får jag hjälp med allting. Då behöver jag inte sköta hela husshållet själv (när man är dödstrött, har en bebis som inte sover så mycket, har en 3-års trotsig pojke, och ska göra alla hushållssysslor själv eftersom Jonas kommer hem kl,18 varje dag så är det ju inte så mycket mer för honom att göra/hjälpa till med) så då har jag nånting att se framemot!

Tack för att jag fick lätta hjärtat lite. Nu känns det bättre!

Torsdag

När jag och Lina tränade i garaget i början av veckan (okej, det var mest Lina som tränade, jag gick på crosstrainern, var kanske inte helt effektiv..) så hade vi fint träningssällskap :) Han var nog mest oeffektiv måste jag säga, jag var ju riktigt hurtig i jämförelse med honom! :P

Alla hjärtans dag middagen inan den åkte in i ugnen. Det blev faktiskt ganska bra måste jag säga. Jag är ju inte den som lagar sån mat annars (jag äter den dock väldigt gärna! Älskar kött, men är inte så duktig på att tillaga det..)

Theo visar Loke något spännande på surfplattan :)

Vinterbilder från gårdagen:

Mbybilder

Spännngen är oliidlig.. Ska han klara den andra natten utan blöja lika bra?! :) Som praktiskt det där, att vi inte behövde ta tag i det där så mycket själva, att han bara bestämde själv att han skulle sluta :)

Här kommer några bilder från när jag var i Mjösjöby förra veckan:


Meen!! Max tryckte iväg innan jag skrivit ...

Meen!! Max tryckte iväg innan jag skrivit färdigt.. Går ju inte att ändra när man skriver från mobilen.. Skulle skriva att fast än vi låg så länge och drog oss i sängen imorse, så gick det bra :-) När blev han så stor?!


Åh vår stora pojke har blivit så stor! :-)...

mms_img158380959 (MMS)

Åh vår stora pojke har blivit så stor! :-) Igår när han kissade innan han skulle sova så sa han (helt självmant, utan att vi har pratat nånting om det) -I natt ska jag sova utan blöja! Och visst fick han det :-) Jag var lite orolig för hur det skulle gå, inte för att det gör så mycket med lite kiss, men bara drygt om det skulle komma på madrassen (där det inte är plastad frotté). Men det gick bara bra!! Hon


Love

Alla hjärtans dag idag då.. Jag lyxade till det och lagade smördegsinbakad fläskfilé till middag :) Sen gjorde jag "smördegs snurror" med skinka och creme bonjour i till efterrätt/kvällssnack. Japp japp.
Och så kom min älskling hem med presenter till mig :) Lucky me!
Theo hade ju också gjort presenter till oss, på förskolan alltså :)

Här kommer lite blandade bilder:

Legobyggande kusinerna.

Familjen Kårhed (på Eleonoras dop)

Kusinbebisarna hälsar på varandra :)

Jonas mormor Marianne med Max :)

Bilder från i onsdags...

...då jag följde med Lina till Umeå:

Pojkarna passar på att träna lite. Typiskt dom, så fort tillfälle ges liksom..

Vackert, på väg hem.

Öhh, hur tänkte ni nu?!

Nu befinner vi oss i Långed hos svärmor oc...

mms_img163499746 (MMS)

Nu befinner vi oss i Långed hos svärmor och ska strax äta lasagne. Min mage kurrar bara av tanken av hur gott det ska bli! På förmiddagen var jag och Theo ute med Lina, Loke och Tyr i det vackra vinter vädret. Riktigt skönt var det! Vi gick och köpte lite fika och satte oss i solen och njöt :)


Syster har en ny familjemedlem :-)

mms_img-87763195 (MMS)

Syster har en ny familjemedlem :-)


Max roar sig i strömavbrottet :-) Vi har H...

mms_img95975548 (MMS)

Max roar sig i strömavbrottet :-) Vi har Hanna på besök, så nu får hon se hur vi har det i Gräsmyr, strömavbrott titt som tätt.. Synd bara att vi var på affären när strömmen gick. Vi hade nästan plockat på oss allt vi skulle ha, men då var det bara att lämna kundvagnen eftersom dom stängde ner affären när det inte fanns ström, så får vi gå och handla senare (om den nu kommer tillbaka nån gång..) Om vi nu inte åker till Vännäs och fixar nåt att äta istället.


Nu har jag och mamma varit ute på promenad...

mms_img517732913 (MMS)

Nu har jag och mamma varit ute på promenad i det härliga vintervädret, riktigt skönt var det! Jag och sönerna befinner oss just nu i Mjösjöby. Vi belönar oss med en kladdkaka efter att vi varit så duktiga och promenerat :-) Visst är det så det fungerar?! Jag har hört att det är så i alla fall..


Mera bilder

Och då fortsätter vi bildbombandet...

Theo äter blåbärskaka och Max tittar glatt på :)

Theo funderade om han skulle våga åka motorcykeln eller inte.. Det blev inte.

Alla helt inne i legobyggandet :)

Myskusinerna :)

...provar Theos mössor.

Om nån har missat det så har jag klippt och färgat håret :)

Här jobbas det på för fullt!!

mms_img-13528066 (MMS)

Här jobbas det på för fullt!!


Bilder

Jamen då kommer första laddningen här då:

När man lägger Max i liften för att han ska sova, så tar han ofta tag i nallen som ligger nära, drar den mot sig, äter lite på den och myser med den, sen somnar han så gott så gott!

När jag och Lina (och några barn) åt tillsammans för nån helg sen..

Till efterrätt blev det mojito och jordgubbar :)

Han sitter vid min dator och surfar runt på bolibompas hemsida. Där brukar han spela spel och se på olika videoklipp från barnprogrammen. Hur stor har han blivit egentligen?!

Annars bygger han mest med lego..

Idag var jag och sönerna och snurrade run...

mms_img-67991695 (MMS)

Idag var jag och sönerna och snurrade runt med Lina och Loke i Umeå. Först var vi en sväng på Ersboda och sen åkte vi ner till centrum. Där lekte barnen i snöborgen som står på remmarkstorget och sen så värmde vi oss med kaffe på McDonalds (ja alltså inte barnen då förstås, dom fick annat). När vi kom hem och jag hade klätt av mig och Theo så insåg jag att jag hade ju glömt att handla mat.. Så det var bara att klä på oss och gå ut i kylan igen. Nu ska jag försöka ladda över bilder från mobilen till datorn, var ett tag sen så det blir nog ganska mycket..


Idag har jag haft fint fika sällskap i for...

mms_img994467939 (MMS)

Idag har jag haft fint fika sällskap i form av Marie och Lina. Jag och pojkarna har varit ute en sväng och följde med fikasällskapet när dom hämtade sina barn från förskolan/förskoleklassen. Jag har tränat core på skolan här i Gräsmyr. Och.. Sen så har jag bara tagit det lugnt där emellan! That's it. Imorn ska jag följa med systeryster till Umeå en sväng. Natteligott!


Åh vad drygt det är att vara utan ström! I...

mms_img-11548475 (MMS)

Åh vad drygt det är att vara utan ström! Ikväll var den borta i drygt 2 timmar.. Det är inte så mycket annat att göra dock, än att tända några ljus, ta fram ficklampan och gilla läget.. Man får ju se det positiva med det hela, man lär sig att uppskatta strömmen så mycket mer när den väl kom tillbaka! :) Idag har Theo varit mycket piggare och äntligen fått tillbaka matlusten. Så jag hoppas på att imorgon är sista dagen han behöver vara hemma från förskolan ( jag har honom hellre hemma en dag för mycket än en dag för lite) Men stackars Max är fortfarande så förkyld :( Det rosslar om honom och han hostar och snorar mest hela tiden. Men han verkar ändå inte klaga så mycket, han är ändå ganska nöjd och glad som tur är! Nu är det dags för sömn.. God natt!


Jag lyckades med att få över syster med fa...

mms_img389790638 (MMS)

Jag lyckades med att få över syster med familj på middag igår! Även fast hon fick laga maten själv.. :) Hon använde sig av det vi hade hemma och slängde ihop något väldigt gott! Sen hängde dom här resten av kvällen med oss. Snart ska jag och Anna åka in till stan och gå på Blingo-visning hos Hanna. Bäst att gå och göra sig iordning antar jag.. Theo får nog förresten vara hemma från förskolan imorgon också, han har inte riktigt återhämtat sig från förkylningen.. Har inte fått tillbaka matlusten helt än och så. Lika bra att vara hemma och kurera sig helt!


Nu är vi på väg hem från Eleonoras dop i Å...

mms_img-18646334 (MMS)

Nu är vi på väg hem från Eleonoras dop i Ålidhems kyrka. En mycket trevlig tillställning var det :-) Allt gick som det skulle, Eleonora var så duktig när hon var där framme, sa inte ett pip när prästen hällde vatten på hennes huvud :-) Fikat var utsökt och det var roligt att träffa alla människor! Nu får vi se vad resten av lördagen har att bjuda på, kanske kan vi locka över syster med familj på middag. Jag ska göra ett försök i alla fall!


Helt plötsligt somnade båda pojkarna hos m...

dsc_0448-1 (MMS)

Helt plötsligt somnade båda pojkarna hos mig, mysigt värre! :-)


Nu stämmer som vanligt inte klockan, men k...

mms_img-11117439 (MMS)

Nu stämmer som vanligt inte klockan, men klockan var runt 8 när jag tog kortet. Men jag trotsade kylan och bilen tog mig hela vägen till Nordmaling där jag befinner mig nu. Jag väntar på att det ska bli min tur att få klippa mig! Nu var det nästan ett helt år sen sist. Jag lovar det är iaf 10 månader sen. Så man kan ju tänka sig hur slitet och urfärgat det är nu..! Igår var jag med Johanna i Umeå. Vi gjorde lite ärenden och fikade tillsammans. Sen åkte jag och sönerna och storhandlade på maxi. Själva handlingen gick ju bra, men sen fick jag såklart avstämning.. Sånt händer ju inte när jag har med mig nån som klo packa eller när jag har få varor, nej det hade varit för enkelt. Sen hade det varit ännu lättare om inte en duschtvål läckt i en av påsarna så jag först fick packa upp kletiga varor och sen i dom igen. Äsch, allt som allt gick det ganska bra ändå. Max sov ju hela tiden och Theo satt så nöjt i vagnen och bläddrade i sin nya Bärgarn bok så jag kunde jobba på i lugn och ro. Nu är det snart min tur, jippiey!!


Nu ligger jag och Max i sängen och väntar ...

mms_img389293334 (MMS)

Nu ligger jag och Max i sängen och väntar på att Theo ska vakna.. Han ligger och snarkar så gott bredvid oss. Jag spelar Wordfeud och Max sitter och pratar och äter på sina fötter. Idag ska vi få besök av barnens farmor, hoppas hon har med sig nånting gott :-) Ja just, måste ju skriva här så jag kommer ihåg det (det är här jag brukar kolla grejer som jag glömt bort) Igår vände sig Max från mage till rygg för första gången. Från rygg till mage har han ju kunnat sen strax innan han blev 3 månader. Men nu kan han alltså åt båda hållen :)


RSS 2.0