Att inte orka..

Jag fick anse mig själv besegrad, jag vek in årorna, jag pallade inte trycket.. And so on and so on..

Jag sjukskrev mig imorn, jag kände att jag orkade inte med den sista dagen. Min kropp orkade inte helt enkelt. Som Jonas sa, för vems skull ska jag hålla ut dom sista dagarna, inte är det då för min eller bebisens skull!

Så idag jobbade jag alltså sista dagen! Eller, jag ska in en sväng på jobbet imorn och fixa lite saker.. men jag ska inte jobba mer!
Nu ska jag bara vila upp mig och fixa lite inför bebisens nedkomst (ankomst, födelse.. vad man nu säger) Nu vet man ju aldrig när den kommer, men jag hoppas inte han kommer allt för tidigt. Vill ju hinna vila lite och fixa det som behövs :)
Jag gick in i vecka 37 idag, så han kan gärna vänta 3 veckor innan han kommer, det vore perfekt tycker jag :)

Soon yes very soon

Nu är det bara 2 jobbdagar kvar!! Men med tanke på hur det kändes att jobba idag är det inte säkert att jag orkar jobba den sista dagen.. Redan innan lunch idag så kände jag att min kropp inte riktigt skulle orka med hela dagen. Så vi får väl se hur det går imorgon.

Här kommer lite gamla bilder:

Trött liten älskling

En dag stod jag och Theo och tittade på vårt kylskåp och han sa vilka alla var på all kort som sitter där. Sen när vi tittat på alla så frågade han lite ledsamt: -Men var är jag då?
Haha stackarn! Vi har ett kylskåp fullt med kort på olika barn, men inget på honom.. :)

Fiskelycka :)

Theo hade tålamod att fiska i kanske drygt 5 minuter, sen var han less.. :)

Elias däremot fiskade i en timme och skulle kunnat stanna längre om han hade fått :)

Solen kom fram lagom till vi skulle åka..

Och det här blev fångsten :)

Kräftor

Ja här kommer då första gänget med bilder från helgen:


Det var tydligen viktigt att katten Simba skulle synas ordentligt på kortet, så jag var tvungen att ta ett extra :)

Här var det som bjöds på igår på kräftkalaset (förutom pizzorna då..)

Ernst kantarellpaj (en annorlunda variant på Västerbottenspaj)

Och Kräftbröd med dill och tomat vilket var hur gott som helst! Jag vet inte hur många skivor jag åt.. :) Men det var jätte saftigt och smakrikt!

Så här glad var Lee efter att han fått äta närmare 10 kräftor :) (förutom mamma och jag så var det bara han som åt kräftor, dom andra åt nån enstaka var men orkade inte med besväret som hör till när man äter kräftor) :)

Jag och Theo är fortfarande kvar i Mjösjöb...

20110827225 (MMS)

Jag och Theo är fortfarande kvar i Mjösjöby. Vi bestämde oss för att stanna en extra natt :) (inte för att jag vet om theo bestämde så mycket i det beslutet.. Han får ju bara så lov att stanna eller åka, beroende på vad jag bestämmer..) Det har varit så skönt att vara här! Att få umgås med mina föräldrar, vila upp sig och bara vara! Fiska, ha kräftkalas och fredags/lördagsmys. Det var dock tråkigt att syster med familj inte kunde komma igår och äta kräftor, det blir ju som inte riktigt samma sak då :( Men kul att träffa bror med familj i alla fall! Jag ska lägga upp bilder (från kräftkalaset och fisket) när jag kommer hem senare idag. Nu är det snart dags för lunch! (pizzarester från igår) :)


Nu provar vi fiskelyckan :) Theo måste ju ...

20110827187 (MMS)

Nu provar vi fiskelyckan :) Theo måste ju lära sig att fiska! :) Elias fick just en! Kul!


morötter

Nu sitter jag och surfar på surf plattan medan mamma och Theo tittar på youtubeklipp på datorn. Dom var nyss ute och plockade in morötter som vi ska dippa när vi ska se tv ikväll :) det är ju så gott med färska morötter! Jag försökte lägga upp bilder men det verkar ju helt omöjligt från surfplattan! Nej nu kommer Elias och säger att det är dags för fredagsmys, så nu ger jag upp att skriva härifrån, det tar ju ändå så lång tid

T.G.I.F.

Idag är jag hemma med en hängig son. I detta deprimerande väder. Ena dagen strålande sol och jätte varmt och andra dagen regnigt och disigt.. Men med andra ord ett passande väder för att vara hemma med en hängig son :)

Senare idag ska vi (jag och Theo) åka till Mjösjöby och hälsa på. Ska sova över tills imorgon, då vi får se om det blir kräftkalas eller inte. Det beror på om dom förkylda människorna som ska dit kryar på sig tills dess eller inte..

Det som oroade mig nu när jag betalade räkningarna, var att hur mycket räkningar kommer det att vara nästa månad (när vi inte kommer att ha lika mycket pengar, i och med att jag går på föräldraledigheten i september) eftersom vi nästan inte hade några räkningar den här gången! :O

Inte så mycket nytt har hänt sen sist..
Jag var hos barnmorskan igår. Sf-måttet hade nästan inte ökat nåt nu igen, men eftersom bebisen har sjunkit (vad säger man..?) neråt nu, så var det helt naturligt tydligen. Alla värden såg bra ut, och huvudet var inte helt fixerat men nästan :)
Idag är det exakt 1 månad till beräknat förlossningsdatum! :)
Och jag har 3 jobbdagar kvar! Mån, tis och ons nästa vecka. Sen har jag jobbat färdigt för detta år!!

Näe, nu ska jag se om jag kan få med mig Theo till duschen, så vi är rena och fina tills vi ska åka till skogen. Bye bye

Imorgon är en annan dag..!

Nu har jag klarat av denna dag, nu kommer jag klara dom sista jobbdagarna (1 vecka och 2 dagar) utan problem!!
Ja alltså förutom att det var denna monsterlånga dagen, så har det varit den mest stressade och intensiva dagen på.. ja en hel evighet! Det har varit fullt upp från öppningen tills personalmötet. Sen på mötet så tyckte min kropp att den gjort sitt för idag, så jag varvade att stå med att sitta med att stå osv. för att ryggen skulle palla dom sista timmarna.. Men nu har jag som sagt avkalarat denna dag, så nu blir allt bara bättre :)

Imorgon slutar jag tidigt, yey! Då ska jag bara vara, bara njuta av eftermiddagen med min son (som jag inte fått träffa nåt idag) :( Han sov när jag åkte till jobbet och sov när jag kom hem..

God natt på er!

Söndag

Idag har jag och Theo varit på Lokes födelsedagskalas. Mycket barn, mycket gofika och mycket trevligt! :)

Imorgon öppnar jag på jobbet, åker hemifrån 05.45, sen jobbar jag hela dagen och har personalmöte, så kommer jag hem 20.15. Det blir ju roligt.. Spännande att se om jag pallar hela dagen. Då ska snälla Gunvor hämta Theo och fixa middag till honom.

Här kommer lite bilder från min och Linas kvällspromenad:

Idag har vi varit i Umeå och gjort lite är...

20110820151 (MMS)

Idag har vi varit i Umeå och gjort lite ärenden. Hämtat babyboxen på Babyproffsen bl.a. Sen var vi på Maxi och handlade och så åt vi middag innan vi åkte hem igen. Imorgon ska jag och Theo på Lokes kalas, stora killen fyller 4 år! :) Nu ligger jag i sängen och undrar när bebisen ska lugna ner sig.. Samtidigt som han håller på att möblera om där inne så har han hicka! Så det känns väldigt mycket och väldigt konstigt.. Men jag gör som vanligt.. Spelar lite angry birds på surfplattan tills han lugnar ner sig :) god natt!


I väntan på att hans pappa ska komma med b...

20110819144 (MMS)

I väntan på att hans pappa ska komma med bussen hem från jobbet :)


Pojken (och hans kusin)


Magen

Vecka 35 (34+2)
Exakt så less som jag ser ut på sista bilden känner jag mig nu. Alltså mest för att jag klev upp så tidigt imorse och öppnade på jobbet och för att jag sover så lite och att jag börjar få mer och mer ont i ryggen.

V. 35 alltså.. dags att börja tänka på BB-väskan och sånt nu eller..? En tanke slog mig, vi har ju inte ens sängkläder till bebis.. Täcke och sånt. Kanske borde börja fixa sånt nu. Men jag tänkte att jag jobbar ju bara 1 vecka och 4 dagar till, så efter det kan jag ju tag tag i sånt :)

Har egentligen inget att skriva.. Är helt ...

20110817134 (MMS)

Har egentligen inget att skriva.. Är helt tomt i huvudet ikväll. Så.. Öh, god natt då :)


Klagoinlägg


Jag är bara så trött, så trött!
Jag vill få sova ordentligt några nätter i sträck nu, det skulle sitta fint. Jag är så leds på att sova så dåligt och lite..!
Och så märker min kropp av att jag har börjat jobba igen.. Under semestern så var allt så lugnt och skönt och frid och fröjd.. Knappt några krämpor (sånna som brukar följa med graviditeten alltså) Men så fort jag började jobba så började ryggproblemen, foglossningar och allmän värk i kroppen att komma.. Och det känns mer ju mer jag nu jobbar (är bara inne på min andra jobbvecka än)
Och så har bebis kommit så högt upp nu, så nu känns det så obehagligt att sitta.. Allt blir så ihoppressat och ihoptryckt. Blir jobbigt att andas och jag har blivit mindre och mindre sugen på att äta. Mat alltså. Jag som brukar kunna äta hur mycket som helst, som aldrig brukar bli mätt kan äta några tuggor sen går det typ inte att trycka i mig mer. Blir typ äcklad när jag tänker på mat, men vet att jag måste äta i alla fall, både för min och bebis skull.
Och när han rör sig.. Det har börjat göra så ont, så jag håller andan för det gör ont och sen kommer jag på mig själv och tänker, nu måste du andas!

Det jobbiga med att jobba som husvikarie (som jag gör just nu) är att det blir många långa dagar. Men på torsdag slutar jag kl. 13 så det ser jag mycket framemot! (dock har jag öppnat på jobbet och åkt hemifrån 05.45 då, så det var ju mindre roligt..)
Men till det positiva så är det bara 2 veckor och 1 dag kvar tills jag har jobbat färdigt för det här året. Sen kommer 3 veckors ledighet (mer eller mindre) innan bebisen är beräknad. Och sen där någon gång så kommer bebis!!

Okej, nu har jag fått ur mig det, nu kanske jag ska göra nåt radikalt och gå och lägga mig super tidigt :O Natteligott!

Tack alla snälla för all uppvaktning och g...

20110815125 (MMS)

Tack alla snälla för all uppvaktning och gratulationer! Nu lider denna dagen mot sitt slut och snart är det år kvar tills nästa gång :) Jag är ju den som fortfarande är barnsligt förtjust i uppvaktning och presenter.. Jag skulle helst vilja använda allt jag fått på en och samma gång, och går gärna igenom presenterna flera gånger för att påminna mig själv om vad det är för fina grejer jag fått :) Varje liten grej är jag så tacksam för! :) Alltså inte det att jag är besatt av att få massa olika prylar, utan det att människor är så snälla, och har lagt ner tid och tanke för att fixa nåt till lilla mig! Ja ja, hoppas folk förstår hur jag menar och inte tror att jag menar att jag är värsta själviska som kräver presenter av alla.. Äsch, jag orkar inte förklara mig.. Är så trött så det blir bara massa svammel märker jag. Den bilden som jag la upp, satt lite överallt på jobbet när jag kom dit imorse.. Jag vet inte hur många jag gick och tog ner :) Det var "någon" som hade roat sig med att sätta upp dom efter jag gått hem i fredags.. :) Nu ska jag sova och hoppas på mer sömn än förra natten, vilket var typ inget.. God natt


Vilken toppen dag! :)

Nu har alla gästerna åkt hem (eller alltså det var ju ett tag sen..) och nu har vi (läs, jag) plockat undan efter dagens kalasande.
Det har varit full rulle hela dagen! Gästerna har bara bytt av varandra och jag har fikat för en vecka framåt :)
Det har varit en mycket trevlig dag!! Och vädret kunde ju inte ha varit bättre!
Tack för alla fina presenter!! Ni är så snälla :)
Med andra ord, en perfekt kalasdag! Toppen väder, massor med trevligt folk, presenter och tårta :)

Jag verkar vara en av dom få som inte tycker det är så jobbigt att fylla 30 år.. Men det kanske kommer nästa år, när jag passerat sträcket :)

Så imorgon börjar en ny jobbvecka. Men nu ska jag ju bara jobba 2,5 vecka innan jag blir ledig igen :) Så det känns ju lugnt!

Ligger nu i sängen och försöker att inte s...

Ligger nu i sängen och försöker att inte störa mig på bebisens hicka.. Men oj så den hickar! Han började med det för nån vecka sen, att hicka så här på kvällstid. Eller alltså han kanske gjorde det innan också, men nu börjar det kännas riktigt mycket! Ska spela lite Angry birds nu, då kanske hans hicka försvinner :)


Plocka och fixa

God kväll!
Idag har jag inte vilat mycket.. Den där 1,5 timmen på morgonen innan pojkarna vaknade, då vilade jag och kände lugnet :) Men sen har jag jobbat på. Plockat och fixat, handlat på Maxi, plockat och fixat, lagat mat, plockat och fixat osv. Imorgon ska jag ju nämligen ha kalas :) Jag fyller ju år på måndag, men då jobbar ju dom flesta (förutom dom i min familj, mina syskon jobbar imorgon..) så därför blir det kalas imorn istället.
30 år, kan ni tänka er.. Så tokigt :)

Blandade bilder:

Han är så söt när han bäddar ner sig själv i soffan  och myser :)

Kusinerna helt inne i tvn..

Ikväll gjorde jag en iskaffe drink. Jag tyckte den blev jätte god! (det tyckte dock inte grannarna..) I den var det kaffe (såklart) glass och vaniljvisp med rivet apelsinskal.

Loke och Theo hade så roligt ikväll med att titta på Youtube-klipp på surfplattan :) Loke var så stolt när han kunde byta till olika klipp själv :)

Lyxig morgon

Funderar på om jag ska gå upp och väcka mina pojkar som fortfarnade ligger och sover, eller om jag ska lägga upp dom sista Rättvikbilderna här på bloggen..
Nu har jag varit uppe i 1,5 timme själv, måste säga att det känns rätt lyxigt :) Jag är inte den som kliver upp så tidigt på morgonen annars, men igår däckade jag tidigt efter en jobbvecka med lite sömn, så imorse (efter jag legat vaken i sängen ett bra tag) så klev jag som sagt upp själv, 8.30.
Men det är det här med att Theo inte ska somna så sent på kvällarna (nu när han börjat dagis igen) som får mig att vilja väcka honom snart. Klockan är nu 10 och han har sovit över 12 timmar, så jag borde kanske göra det ändå..
Ja ja, jag får väl vara den elaka morsan då.

Usch då, nu körde ambulansen förbi på gatan! Hoppas inget allvarligt har hänt!

Idag var jag hos barnmorskan igen. Nu hade...

20110806113 (MMS)

Idag var jag hos barnmorskan igen. Nu hade jag äntligen kommit upp lite på kurvan för sf-måttet. Är inte uppe på medelkurvan än, utan strax över den understa.. Men nu följer jag min egen i alla fall, och det är ju huvudsaken. Nu står jag inte stilla längre, så det känns ju bra! Vill ju att bebisen ska växa och få i sig näring som den ska och att det ska finnas tillräckligt med fostervatten och så.. Jag har ju insett att det är ju faktiskt inte så länge kvar nu! Jag är i vecka 34 nu, så 6 veckor (mer eller mindre) kvar då.. Måste börja ta tag i lite saker nu känner jag. Men just nu ska jag bara ta tag i att somna nån gång så det inte blir sent ännu en kväll.. God natt!


Bilder från tisdagen

Jag hade tänkt skriva text här..
Om tisdagen i Rättvik, om att det nästan inte blev några kort tagna på bilarna i år (samtidigt som det känns som att jag har kort på alla bilar jag vill ha kort på som jag tagit andra gånger vi varit där.. är ju inte såå stor variation på bilarna under dom 9 åren vi varit där..), att åren innan Theo var det bara massor med bilder på bilar från crusingen men nu är det mest bara på Theo, jag hade tänkt leta reda på gamla inlägg från Rättvik från den gamla bloggen från tidigare år.. men nu vill jag bara gå och lägga mig.
Theo vaknade nyss och somnar inte om.. Samma sak var det igår, tror han har växtvärk. Han vaknade tidigare en natt och var lite ledsen och låg och vred och vände på sig. Hela sommaren har han somnat om direkt när han vaknat på natten och sovit super bra. Men nu när vi börjat jobba så kommer det här..
Stackars liten. Måste vara jobbigt det där med växtvärk, kommer inte ihåg det själv, men kan ju bara tänka mig..

Här kommer i alla fall några av dom få korten som blev tagna på tisdagen (typ bara kort på folkmassorna) :

-Vad ä de där i? Frågar han på bilden :) J...

20110806111 (MMS)

-Vad ä de där i? Frågar han på bilden :) Ja men, näe men, se'att.. Imorn börjar man jobba igen då. Känns väl sådär.. Men en stor tröst är att jag ska ju bara jobba inte fullt 4 veckor, innan jag blir ledig igen :) Med den vetskapen känns det ju faktiskt lite lättare att kliva upp super tidigt imornbitti! :) Ska bara försöka somna nu i någon vettig tid (ja egentligen skulle jag väl helst sovit redan, men det är ju svårt att komma sig i säng i tid när man varit vaken så sent i 5 veckor nu..) God natt på er nu!


Ikväll fick Theo vara ute och hoppa i vatt...

20110806109 (MMS)

Ikväll fick Theo vara ute och hoppa i vattenpölar och sen passade vi på med att gå en minipromenad, för att vi skulle få lite friskluft då vi varit inne hela dagen. Det har ju bara regnat och regnat och sen så har Jonas också blivit förkyld, så ingen av oss är riktigt pigg. Hoppas vi piggar på oss tills på måndag då vi börjar jobba. Igår sov Theo inget på dagen och somnade tidigt på kvällen. Han somnade kl. 7 och vaknade sen kl. 9 imorse. 14 timmar! Det är länge.. Nu ska vi se film, Paul heter den. Hoppas den är bra! :)


Bilder från måndagen

Bilder från Tomtelandet utanför Mora.


Man kunde inte gå in i småtrollens hus, man hörde bara hur dom sjöng. Men i stortrollens hus kunde man gå in. Det var dock lite för spännande där inne för att gå själv..

Hästskokastning.

Tomtens hus.

Inne i tomtens hus.

Han vågade inte riktigt provsitta själv i tomtens stora säng..

"Kotten" låg inne i en brevlåda och när man öpnnade på locket sa han -Stäng locket, jag försöker sova!

Hunden Blixten står och vaktar Hälge som sitter i trädet.

Det var sensorer (eller nåt) på marken så när man gick förbi sa korparna olika saker om människorna. När jag gick förbi sa dom -Det där var en mager en! (haha dom såg mig tydligen inte alltså..):P

Kotten stod och drack vatten, sen sa han -Vad konstigt vattnet smakar och varför blev vattnet gult??

Det var ju Hälge som stod och kissade i vattnet!

Tomteverkstaden.

Draken och Häxan.

Tomten i egen hög person!

Prinsessan och tomtenissen har en föreställning.

Sen kom en vätte ridande på en älg.

En jätte lång klätterställning/hinderbana (vad kallar man det??)

Vaska guld.
Som vi sedan bytte in mot en present i fiskeboden.

Och sen är man helt knäckt efter en hel dag på tomtelandet!

Bilder från söndagen

Lunchpaus från shoppingen på Kupolen i Borlänge.

Så här såg det för det mesta ut.. en tom vagn och Theo som gick bredvid. Han åkte inte mycket i vagnen under vistelsen i Rättvik. Men vi hade ju däremot bra lastmöjligheter och behövde ju aldrig bära på kassar och sånt eftersom det fick åka i vagnen istället :)

Ser ni priserna? Vuxna 10kr, Barn 5kr, Skötsamma barn 1kr.
Haha vem var det som bestämde till vilken kategori barnen tillhörde då? :)

Det finns ju olika sorters Dalahästar.. Rättvikshästen såg ni i förra inlägget tex. Så här ser Classic Car Week hästen ut :)

Vi avslutade som vanligt kvällen med att sitta och titta på bilar :)

Bilder från fre-lör

Ja men då börjar jag bildbomben med bilderna från fredag (den dagen vi kom ner till Rättvik) och lördagen.


Fika på den bra bakgården på Södergården där Theo kunde leka medan vi fikade :)

Sol och bad i Siljan (ja innan jag blev förkyld alltså, sen blev det inge mer bad) :(

Syns kanske dåligt men släpvagnen är ombyggd så den ser ut som en bil :)

Tummen följde visst med dit ner också :)
Jonas med sin öl.

Jag med mitt kaffe.

Och Theo med sitt godis :)

-Vad lät det? (så fort han hörde en motorcykel eller bil som lät mycket. Vilket var mest hela tiden)

Have it your way! :) Nu är vi alltså i Ö-v...

20110804105 (MMS)

Have it your way! :) Nu är vi alltså i Ö-vik och äter middag på Burger King. Snart hemma med andra ord!


Nu är vi på väg hemåt igen. Vi har lämnat ...

20110803103 (MMS)

Nu är vi på väg hemåt igen. Vi har lämnat Rättvik, stannat och fikat vid en mysig badplats och är snart i Söderhamn och ute på E4an. Gräsmyr, here we come!


Nu har vi varit och gått på långbryggan oc...

20110803084-001 (MMS)

Nu har vi varit och gått på långbryggan och njutit av värmen och kvällssolen. Hade jag inte varit sjuk så skulle jag gärna ha badat ikväll! Nu är vi i lägenheten och vilar upp oss innan vi ger oss ut och kollar på bilarna för sista gången denna semester. Sen blir det nog att stanna inne och packa ihop oss så vi är färdiga att åka så tidigt som möjligt imorn. Vi har räknat ut att det här är nionde gången vi är här under Classic car week! Det är Theos tredje år han är här. Märkligt..


Tre generationer :) Idag har vi varit i Nu...

20110802065 (MMS)

Tre generationer :) Idag har vi varit i Nusnäs och tittat på Dalahästtillverkning. Sen åkte vi till Mora för att hälsa på Maritha som var så snäll och bjöd på lunch och jordgubbar! :) (tack tack! Det var lika trevligt att träffas som vanligt!) Sen åkte vi till lägenheten för att vila lite (mest jag då som fortfarande är sjuk och hängig) Nu är vi och äter middag med Tage på Bosses bistro. Nu kommer visst vår mat, smaskens!


Så sjuk verkar han ju inte vara just nu.. ...

20110802061 (MMS)

Så sjuk verkar han ju inte vara just nu.. :) Men för en stund sen så var han helt gnällig och hängig. Nu sitter vi och spanar på bilarna och folket som cruisar runt. Sjukt mycket folk överallt måste jag säga!


Igår på kvällen mötte vi upp med Håkan, Jo...

20110802054 (MMS)

Igår på kvällen mötte vi upp med Håkan, Jossan och Anders som också kommit hit ner. Vi satt och tittade på bilarna och strosade runt. Sen kom också Tage hem igår, en dag tidigare. Så idag gick vi med honom och fikade på Södergården, den goda pecanpajen och iskaffe drinken :) Idag är den stora crusingdagen här i Rättvik, då det brukar vara runt 5000 bilar i omlopp för att visa upp sig. Då det är bilköer överallt, super långa köer till bankomaten, till systembolaget och marknadsstånd överallt. Så idag vill man inte ta bilen och köra nånstans, då är man fast för resten av dagen.. Det var lite otur att jag blev förkyld i söndags och i natt blev även Theo det. Så nu får vi se hur lång tid det tar innan Jonas också blir sjuk.. Theo är i alla fall helt knäckt och snorig idag. Hoppas han inte har det som jag hade dom första dagarna, i så fall har han ont i halsen och kroppen också :( Nu får vi se om det här inlägget kommer upp idag eller inte.. Varken mobilerna eller internet fungerar någe vidare en dag som denna.. Nu ska vi kolla in marknaden en sväng medan Theo sover gott i vagnen. Bye bye


Nu är vi på väg hem (till Rättvik) från To...

20110801048 (MMS)

Nu är vi på väg hem (till Rättvik) från Tomtelandet. Det fanns nog mer grejer där att göra och att se än vad jag hade trott. Jag tyckte nog det var roligast med Hälgeland, där det var karaktärer från serien Hälge lite här och var som pratade och gjorde roliga saker (det var alltså typ statyer, inte riktiga människor. Vi tog massor med bilder som jag visar när vi kommer hem) Vi såg dock inga riktiga älgar, dom gömde sig nog för oss för dom skulle vara där. Theo tyckte nog det var roligast med alla utklädda människor.. Förutom dom uppenbara tomten och tomtenissarna så fanns det en häxa, prinsessa, drake och en vätte. Han chockade oss alla genom att prata med häxan (som väl såg mest skräckinjagande ut) och fick väl fram ett litet hej till tomten. Men nu vet vi i alla fall var tomten bor och var hans verkstad är, och var trollkungen och dom andra trollen bor :)


Nu är vi här! Spännande att se vad det här...

20110801044 (MMS)

Nu är vi här! Spännande att se vad det här stället har att erbjuda :)


RSS 2.0