Nu ska jag snart sova, efter en trevlig da...

20110430923 (MMS)

Nu ska jag snart sova, efter en trevlig dag/kväll med god mat och trevligt sällskap. Vi har ätit grillat hos Johan och Josefin med Anna, Marcus, Håkan och Anders. Sen gick vi alla upp till bygdegården för att titta på majbrasan. Där mötte vi upp med Lina, David och barnen. Sen när vi hade frusit tillräckligt länge så gick allihopa hem till oss för att fortsatta umgås i värmen istället. Och nu har alla gått hem utan Håkan och Anders som sitter där nere och ser på hockey med Jonas. Nu ska jag surfa lite med plattan innan jag somnar. God natt!


Testing testing

Haller pa att testa lite har.. Men nu marker jag att jag inte kommer att blogga harifran ofta! Som ni kanske marker ar det nagra bokstaver som saknas..! Och sa kan man inte ladda upp bilder heller :( Dumt I tell you!

Ja det var ju en surfplatta vi hämtade igå...

20110430889 (MMS)

Ja det var ju en surfplatta vi hämtade igår :) Ni vet en sån man kan använda till att surfa på, visa bilder med, spela spel, lyssna på musik m.m. Den var dock mycket mindre än vad jag hade trott, men det var inget negativt. Den är praktiskt att hålla i och tar inte så stor plats! Jag har inte hunnit leka så mycket med den än, men hittills har jag inte något fel med den. Det enda dumma är att Android inte har någon app till blogg.se. Det hade ju varit praktiskt..


Nu har vi varit i Nordmaling och hämtat pa...

20110429885 (MMS)

Nu har vi varit i Nordmaling och hämtat paket och ätit middag. Så nu ska vi hem och öppna paketet ordentligt så jag kan leka med den! (ja jag vet, det är Jonas som har köpt den, men det kanske blir jag som kommer använda den mest..) Har ni inte listat ut vad det är så ska jag berätta det i ett senare inlägg.


Bygga Lego

Alltså jag är helt fascinerad över hur länge min son kan sitta och bygga med lego..! (Alltså smålego, inte Duplo)

Det har blivit hans nya grej :) I helgen som var, efter att han hade ätit frukost så satt han i 1,5h (utan att överdriva, jag tog tid!) med enda avbrotttet för att byta en bajsblöja. Alltså konstant i 1,5h! (Ni som läser här och inte har småbarn kanske inte tycker det är så speciellt.. Men för ett litet barn att sitta helt stilla och göra en grej så länge, det är.. ja vad ska man säga.. lyxigt?!) :) Sen efter han sovit efter lunchen, så satt han i nån timma till!
Och varje dag sitter han och bygger så ofta han får möjlighet. Han vill helst äta upp maten så fort som möjligt så att han kan skynda sig tillbaka till legobyggandet! :) Han bygger mest bilar och hus, gullungen. Det är ju så trevligt att sitta och bygga med honom också :) Både mysigt och så tycker ju båda hans föräldrar att det är roligt att bygga också. Vi visar stolt upp för varandra vad vi har byggt, haha :)
Kanske nästa projekt?

Nu ligger jag i sängen med en Theo som ald...

20110426853 (MMS)

Nu ligger jag i sängen med en Theo som aldrig vill sluta hosta.. Han har det inte lätt min lilleman :( 
Jag har haft en jätte trevlig kväll ikväll! Och det konstiga är.. att jag fortfarande är mätt! Jag är så ovan denna känsla så jag vet inte hur jag ska förhålla mig till den. Jag åt inte ens upp all min mat, utan lämnade typ en tugga. Det sista tvingade jag i mig bara för att det var gott, inte för att jag orkade det egentligen.. Annars brukar jag vara den som äter upp resterna från dom andra men nu orkade jag inte ens min egen, väldigt goda efterrätt! Märkligt. Hur kan det komma sig? Idag var dagen då jag inte var hungrig. Den kom tillslut.. 
(Ja, på bilden är ju förstås Johanna och David) God natt på er!


Nu sitter jag på Lottas med mina bästa Joh...

20110426851 (MMS)

Nu sitter jag på Lottas med mina bästa Johanna och Linda! Trevligt värre! Och gott värre :) Det syns inte, men lille David ligger emellan dom :) han ligger och sover så gott!


Kratta kratta kratta

Idag har vi krattat. Och oj vad vi har krattat mycket! Vi var iväg med minst 25 skottkärrlass. Och jag lovar att det inte är en överdrift, snarare en underdrift! Och det ryms ju ganska mycket i varje lass, så ni kan ju förstå att det var mycket att kratta!
Men nu är det mesta i alla fall gjort! Nu är det bara en liten del kvar, en del där det mest bara är löv och inte alls lika mycket grenar och kvistar som det var överallt annars.
Min gravida kropp verkar ha klarat allt jobb ganska bra tror jag ändå. Trodde att jag skulle bli helt handikappad ikväll (om jag får ont brukar det värsta vara på kvällen, särskilt efter att jag vilat lite) Men jag känner inte av det alls nu faktiskt. Men däremot kommer jag att ha träningsvärk imorn, det tvivlar jag inte på!

Imorgon ska jag ut och äta med Johanna och Linda på Lottas! Då ska vi fira Linda som fyllt 30 :) Vi hade egentligen tänkt äta tillsammans för några veckor sen, men samma dag som vi skulle äta skickade Johanna ett sms där det stod att hon inte kunde komma, eftersom hon hade fött barn den dagen :) Haha, så tokigt! Men ja just.. så det är ju inte bara Johanna, Linda och jag på middagen, vi får ju även finsällskap i form av lilla David! Tihi, då ska jag snusa bebis!

Näe dags att hänga tvätt innan jag ska krascha i säng! Natteligott! (som Loke skulle ha sagt det) :)

Mjösjöbybilder

Min lilla älskling

Coolingen Elias

Glad Theo på promenad

Ett tag var det så varmt idag,  så barnen sökte sig självmant till skuggan :)
Elias

Tilli

Lee

Lee och Elias spelar fotboll

Söta, alltid lika glada Mei :)

Och så magen då :) Vecka 19 (18+1)

Oj oj så varmt det är ute nu! Så skönt! Me...

20110424837 (MMS)

Oj oj så varmt det är ute nu! Så skönt! Men det är skönt att komma in och svalka sig lite också :) Theo sitter just nu och bygger lego med sin far, jag surfar på mobilen, mamma ser tv och pappa har jag ingen aning om vad han gör (men jag antar att han är ute och fixar med nåt..) Idag har bror med familj varit här och ätit påsklunch. Kusin Frida och hennes Robert har varit här och hälsat på. Jag, mamma, Elias och Theo har varit på promenader. Vi har ätit gott och bara känt lugnet. Ja vi har/haft det bara toppen här! :) Efter maten åker vi hem till Gräsmyr igen. Imorn blir det nog att kratta och fixa på gården.


Alltså jag undrar en grej om det här med d...

Alltså jag undrar en grej om det här med drömmar.. Jag har nu flera gånger drömt om lakrits.. Att jag varit på en stor godisaffär och ska välja smågodis och så hittar jag massa lakritsgodisar. Hårda godisar med massor av lakritspulver utanpå och massor med pulver inuti och mjuka saltlakritsgodisar, ja alla möjliga former av lakritsgodisar alltså! (men helst var det dom med pulver utanpå och inuti) Och sen har jag betalat godiset och verkligen sett framemot att få komma hem och äta det! Men varje gång har jag vaknat innan jag fått äta det :( Men vad är grejen liksom? Så mycket tänker jag inte på lakrits och jag går inte omkring och är sugen på det på dagarna (bara på nätterna tydligen) Nog för att det är det enda godiset jag äter (förutom choklad då) men som sagt jag går inte omkring och är sugen på det. Så, vad säger ni. Vad betyder drömmen? :)


Nu är vi på väg till Mjösjöby! Theo var så...

20110423820 (MMS)

Nu är vi på väg till Mjösjöby! Theo var så taggad innan vi skulle åka :) Han packade en väska med leksaker som han skulle ha med sig. Sen medans Jonas fortfarande stod i duschen så tog Theo på sig skorna och gick ut i garaget och ville sätta sig i bilen. Han satt sen och höll hårt i sin ryggsäck och väntade tålmodigt i bilen tills vi var färdiga med allt. Och varje gång vi öppnade bildörren för att packa i nåt så tittade han förväntansfullt på oss och sa -Nu åka till Mjösjöby?! :)


Blandade bilder

Det var så roligt att få ha med sig Theo en dag på jobbet :) Det gick bara bra och han hade så roligt!

Igår fick han måla påskägg :)

Anna och Elsa

Utflykt till berget

Igår gick jag och min lilla familj tillsammans med Lina och hennes familj på en utflykt längs el-ljusspåret för att grilla och fika lite vid en rastplats på berget.

När vi trodde att vi gått hur långt som helst och det kändes som om vi aldrig skulle komma fram.. så visade det sig att vi bara hade gått 800m..

Äntligen framme!

David gjorde upp en eld.

Och barnen gick iväg på en liten upptäcksfärd.

Loke

Theo och Tyr

Längst upp på berget var det en mast av något slag..

När orken infinner sig...

Nu har jag egentligen massor med bilder att blogga upp..
Från när Theo var med mig på jobbet, från utlfykten vi gjorde med systergrannen och hennes familj idag, från när Theo målade påskägg och från besöket av Anna och Elsa som jag hade ikväll (Jonas har fortfarande besök av Marcus..)

Meen, nu är jag alldeles för trött för att orka ladda upp några bilder.. Så vi får se om orken infinner sig till att göra det imorgon isället! Kanske jag hinner med det innan vi åker till Mjösjöby imorn.

God natt!

Sällskap på jobbet!

Gissa vem som ska följa med och vara med mig på jobbet imorn:
Tihi, jomenvisst är det Theo! :)
Nästan alla barn på Theos förskola är lediga imorn (det är typ 4 av 24 barn där imorn..) Och så har vi också lite barn på mitt jobb, då passar jag på när det är möjligt att ta med honom så han får se vad hans mamma gör på dagarna :)

Lina, eftersom vi inte pratar nuförtiden.. :P Så skriver jag det här medan jag kommer ihåg det. Om du ska plocka påskris imorn så hakar jag gärna på! Och så undrar jag om ni ville gå på utflykt med oss på fredag och grilla eller nåt.. Eller har du fått mera jobb?

Trött

Har egentligen inte så mycket att skriva.. Är mest bara trött nuförtiden. Antingen jobbar jag och har fullt upp med det, eller så är jag bara allmänt trött och orkar inte göra nånting. Så det har inte hänt så mycket sen sist.. Svårt att toppa den förra händelserika helgen :)

Nånting som Jonas och Theo tycker om, smörgås med Nutella på :)
Smaskens!

Söndagslugnt

Bilder från idag:

Jag, Jonas och Theo var en sväng till skolans lekpark.

Så här ser det ut på våran baksida nu:

Angelina och Elias

Lördagskul

Här kommer lite bilder från igår:

Vi som var ute tillsammans:
(Nånstans där i bakgrunden) Jonas, David, Lina..

...och jag.

På O´learys...

...åt David denna efterrätt (glass och sorbet)

...och jag valde pecanpaj med glass och grädde, smaskens! (Ja, alltså alla vi åt ju varmrätt också, men det tog jag inte kort på)

Solen var på väg ned när vi skulle bege oss hemåt.

Nu har vi just ätit upp maten och funderar...

20110416742 (MMS)

Nu har vi just ätit upp maten och funderar på vilken efterrätt vi ska beställa :) Jag och Jonas är med Lina och David på O'learys och vi har varit och sett på Klungans föreställning på Norrlandsoperan. Dom var till den största delen väldigt roliga :) På kortet skulle jag egentligen se kärleksfull ut och pussa Jonas på halsen.. Men just när Lina skulle ta kortet så råkade jag typ spotta Jonas i örat! Haha, så kärleksfulla är vi :)


Vi har världens bästa grannar!!

Och så kan man ju undra vad Theo gjorde hela gårdagen..

Jo eftersom vi har världens bästa grannar. Världens bästa I tell you! Så hämtade Lina Theo (och hennes 3 pojkar) från förskolan. Sen efter att Elias hade haft en kompis hemma och han hade gått hem, så kom David hem med Angelina. Sen så åt Theo middag hos dom och myste där på kvällen. Sen var tanken att vi skulle hämta hem en sovandes Theo när vi kom hem. Men då hade dom redan gått och lagt sig så då sa dom att Theo fick sova där!

Så det innebär att vi fick sova i natt!! Hela den här veckan har jag sovit dåligt. Har det inte varit så att Theo har sovit hos oss och hostat och snorat hela natten. Så har Theo sovit gott i sin säng hela natten, men då har jag bara inte kunnat sova, eftersom.. Ja jag vet inte varför?! Jag har bara inte kunnat sova ordentligt på flera nätter..!

Men i natt.. I natt sov jag, hela natten och morgonen!! Tack så mycket Lina och David!! Det var guld värt!

Ikväll blir det mera roligheter.. Då ska vi iväg med världens bästa grannar och se Klungan! :) Tänk vilken rolig helg det blev!!

Den roliga fredagen!

Vilken trevlig kväll det var igår!! :)
Som jag skrev igår så åt vi ju Black rock grill på Droskan. Otroligt gott blev det! Kanske inte något vi kommer att göra fler gånger, men jag rekomenderar starkt att prova en gång ialla fall!

Här kommer lite mer bilder på maten..

Grönsakerna som vi fick grilla till. Moroten blev jätte god! Den var marinerad och smakade jätte mycket.

Dom kalla tillbehören:

Anna och Marcus

Jag och Jonas

Sen till föreställningen.. Han var såklart jätte rolig Jeff! Men jag saknade dock några karaktärer.. Typ Bubba J. Men det var roligt med några nya dockor istället. Tex AJ (Achmed Junior) :)
Det som jag tycker är roligast och som han gör så himla bra, är när det händer något oförberett (typ att Achmed fastnar med siina revben i sin ryggrad så han måste bända sönder honom..) och Jeff improviserar så otroligt bra och roligt! :) Då skrattar jag som mest! Alltså inte åt att Achmed fastnar.. utan när Jeff måste improvisera och inte bara kör sitt vanliga nummer. Då är han som roligast tycker jag.
Sen fanns det såklart saker att klaga på.. men det hade inget att göra med Jeff, utan det var arrangörernas fel. Tex, att det stod på biljetten att det började 19.30 men på internet stod det 20.00. Och sen kom han inte igång förän 20.20. Så vi som var duktiga och var där i tid vi fick sitta och vänta och frysa i över en timme! Och sen var det massa andra saker som dom fixat dåligt också, men som tur var var det inget som vi behövde drabbas av.

Snart börjar det! :) Jag slutade tidigt id...

20110415726 (MMS)

Snart börjar det! :) Jag slutade tidigt idag, så jag har t.o.m. hunnit med att vara på stan med Hanna och tvillingarna. Vi har fikat och shoppat. Jag köpte bl.a. en ny väska vilket jag har velat ha länge nu!


Nu har vi tryckt i oss den otroligt goda m...

20110415719 (MMS)

Nu har vi tryckt i oss den otroligt goda maten! Jag och Jonas är med Anna och Marcus på Droskan och har ätit "Black rock grill". Det innebär att vi först fick välja vilket kött vi ville ha, sen hämtade vi vilka såser vi ville ha och sen kom dom in med tallriken på bilden. Där i mitten ligger en sten som är 440 grader där en bit oxfilé låg. På ena sidan ligger grönsaker och andra potatis, sen var det bara att grilla allt som man ville ha det. Och gott blev det! Nu ska vi snart iväg till ishallen för att se Jeff Dunham!


Se så fint påskpynt vi fick av min snälla ...

20110413695 (MMS)

Se så fint påskpynt vi fick av min snälla svärmor! :) Eftersom hon vet att jag är inte den som pyntar så mycket vilken högtid det än är, så fixar hon så Theo får känna av lite påskstämning (julstämning, påskstämning..) han också. Men jag har ju faktiskt tänkt fixa lite ris själv, som Theo ska få hänga upp fjädrar och sånt i. Imorn ska vi se Jeff Dunham! Yey! Vi ska fara med Anna och Marcus och först ska vi äta på Droskan. En dag att se framemot alltså! Theo ska få följa med sina kusiner hem och vara där tills vi kommer hem. Det kommer att vara en dag att se framemot för honom :) God natt


Jag idag var jag som sagt hemma med Theo. ...

20110413710 (MMS)

Jag idag var jag som sagt hemma med Theo. Vi har myst, hängt hos Lina, han har gråtit och gråtit, han har varit på bättre humör, vi har varit ute med Loke och Tyr och så hängde han en snabbis med sin mormor. Sen var det dags för mig och mamma att gå över till systergrannen som hade meandi-visning, då fick Theo stanna hemma med sin pappa och David som hängde här under visningen. Nu är det dags för mig att sova så jag orkar upp och jobba imorn! God natt


Så var vi där igen då... (VAB)

Det har varit en lång dag idag.. Har varit på Webbträff (årsmöte för webb-ansvariga), haft aktivitetscafé på min avdelning (då vi bjuder in föräldrarna att vara med en eftermiddag och fika, pyssla och skapa, spela spel, bygga med lego, bygga pussel m.m. med barnen) Och sen hade jag avdelningsmöte.
Så Gunvor hämtade Theo (eftersom jag slutade kl.18) Och medans jag hade möte så fick jag ett sms där hon meddelade att Theo håller på att bli förkyld. Att han sovit 2 ggr på förskolan, somnade i frökens famn. Och var nu hängig (att han hostar och snorar visste jag, det höll oss nämligen vakna i natt) Ikväll var han väldigt gnällig och klängig också. Så imorn blir jag hemma med Theo och hoppas på att det inte blir värre än så här. Att han inte får feber.

Blandade bilder:

Lilla lilla söta David :)

Theo äter banan för att orka med en shoppingtur på Maxi :)

Vad kan det vara för spännande vi tittar på..?

Jo, Theos teckning såklart :)

Grattis Tyr!!

Idag fick vi middagssällskap i form av mamma, pappa och Elias. När vi hade ätit färdigt gick vi över och grattade Tyr som fyller 2år idag!! Goaste, busigaste, modigaste, härligaste Tyr! :)

Här är vargen Tyr

Kusinerna 2år, äter godis

När Theo äter välling...

Blir han så här...
...och så här glad!

När Elsa får Duff beer...
...blir hon så här :P

Nu börjar snart NittiLeaks. Hoppas att det är så bra som jag tror det kommer att vara! :)

Ja men då börjar jag väl städa då.. Här ve...

20110410677 (MMS)

Ja men då börjar jag väl städa då.. Här verkar man ju inte få nån hjälp av nån. Det var Jonas som tyckte det var så viktigt att vi skulle storstäda idag, eftersom det var så stökigt. Och vad gör han när jag fått theo att somna..? Jo somnar han också. Ja ja, det var väl inte planerat kan man tro :P


Barn vs. vuxna

Hihi, jag sitter och äter frukost samtidigt som jag surfar och Theo sitter här och ritar bredvid mig.
Lite nu och då sitter han och säger vad han ritar..
-En boll, en sol, katten, en gubbe, öron, en keps, brandbilen (jag själv tycker att det låter bara mer och mer avancerat, men inget verkar visst för svårt för honom!)

Det är ju bara vi vuxna som känner begränsningar för vad vi kan göra.. Jag vet ju vad jag kan rita och inte, jag har ju en bild i huvudet som jag vill att det ska se ut som och jag vet att det förmodligen inte kommer att bli så när jag ska rita den, så då skippar jag hellre att rita då eftersom jag vet att det bara skulle bli fel.
Men barnen vet ju inte det, Theo förstår ju inte att han inte "kan" rita vissa saker (haha, han kan väl egentligen inte rita "nånting" än).. Så inget är ju omöjligt för honom!
Just nu ritade han en morot.

Vi vuxna (ja men jag är väl vuxen??) borde tänka mer som barnen oftare! Inte känna massa begränsningar för vad vi inte kan göra. Ber ett barn mig att rita en teckning med en borg och prinsar och prinsessor och drakar och grejer, så ska jag tänka -Visst! Jag har aldrig gjort det förut och det kanske inte kommer att synas vad det är, men då har jag ju gjort ett försök i alla fall! Istället för -Nej! Jag kan inte rita det, har aldrig gjort det och det kommer bara att bli fel!
Samma sak när man ger en komplimang.. -Vilken fin tröja du har!
Ett barn -Jag vet!
En vuxen -Äsch, den här gamla trasan..

Eller -Vilken fin teckning du gjort!
Ett barn -Tack, visst är den!
En vuxen -Nej men man ser ju knappt vad det är, jag blev inte alls nöjd..
Nej nu vill Theo att jag ska rita en brandbil.. Bäst att sätta igång med det då!

Nu sover han gott i sin nya säng :) Det va...

20110409677 (MMS)

Nu sover han gott i sin nya säng :) Det var inga problem att somna i den, nu får vi bara se hur du går att sova en hel natt i den.. Nu ska jag lägga mig i min gamla säng och se färdigt Heartbreak kid. God natt!


Nu har jag varit och snusat på bebis! :) I...

20110409659 (MMS)

Nu har jag varit och snusat på bebis! :) Idag har vi varit och hämtat den andra delen till Theos nya säng (så nu får vi se när bytet från spjälsängen blir..) vi har ätit lunch, köpt bebispresent (till lilla David alltså), köpt madrass till Theos nya säng, hälsat på stolta föräldrarna Johanna och Tobias och storasyster Isabell där vi fick go'fika, storhandlat på Maxi och så har Jonas bytt in nåt tv-spel och nu är vi på väg hem! Vilken dag det har varit! :) Nu ser jag framemot middagen som vi ska göra när vi kommer hem, lövbiff med criscuts och nån god sås till! Mmm!


Idag slutade jag tidigt, hämtade Theo, kör...

20110408650 (MMS)

Idag slutade jag tidigt, hämtade Theo, körde hem bilen, hämtade vagnen, gick till Anna och Marcus, fikade där, inväntade Jonas, åt grillat där, åkte hem, inväntade Anna och Marcus, såg tv med Anna, sa hej då till Anna, gick och la mig och just nu ligger jag i sängen och lyssnar på när Jonas och Marcus spelar NHL. Och nu säger jag God natt eftersom jag är toktrött! (på bilden är det söta Elsa!)


Oj vad jag har varit trött idag..! Vet int...

20110406643 (MMS)

Oj vad jag har varit trött idag..! Vet inte varför jag sov så himla dåligt i natt, men det gjorde jag i alla fall! Imorgon har jag äntligen en tidig dag, skönt! Det blir ju väldigt få sånna nu när jag börjat jobba heltid igen. Eller, det var väl i mars jag började med det egentligen, men who cares.. Näe nu kan jag inte hålla ögonen öppna längre, så god natt!


Ja men, v. 16 (15+3) nu då..

20110405640-001 (MMS)

Ja men, v. 16 (15+3) nu då..


Jobb jobb sova sova

Idag har jag haft en sån där härlig jobb dag, då jag jobbat från 7.30-19.30. Eller, jag hade ju faktiskt en paus på 30 min innan personalmötet började.. Så jag han ju faktiskt trycka i mig lite middag där emellan också :)
Och Gunvor har som vanligt varit snäll när jag har p-möte och hämtat Theo från förskolan, och lagat mat åt honom! Eftersom Jonas kommer hem kl. 18 så skulle det ju vara svårt annars! Tack tack Gunvor! (jag hörde förresten att du gjorde en hjälteinsats utanför affären idag, bra jobbat! Theo berättade att du fick ont i handen dock, det var ju inte lika kul..) :(

Näe nu har jag ju faktiskt hunnit sitta ner en liten liten stund, efter att jag kommit hem och duschat och grejat på lite.. Så nu är det väl dags för sängen då! God natt!

Mormor läser bok för Theo, nån dag förra veckan tror jag att det var.

En bättre närbild på den fina asken som den goddoftande parfymen var i :)

Nu är vi i Långed och har just ätit årets ...

20110403636 (MMS)

Nu är vi i Långed och har just ätit årets första grillat :) Och det var precis så gott som jag hade hoppats på! Nu leker Theo med Inara.. eller rättare sagt så försöker Inara att leka med honom och han försöker febrilt att hålla kvar i leksakerna som han har, som hon försöker att ta :)


Läsa bok läsa bok

Nu har gästerna åkt och Theo har somnat (eller ja det var ju ett tag sen)
Efter maten och innan efterrätten så spelade vi (mest Tage och Maritha) lite tennis och golf.. Ja på Wii´et såklart. Och så spelade Theo och Tage innebandy och testade Theos nya innebandymål! :) Sen efter efterrätten så försökte dom åka hem några gånger.. Men Theo vägrade att släppa iväg dom! Han ville att dom skulle läsa för honom. Så efter att varje bok var slut så gick han och hämtade en ny. Och eftersom han har ganska många böcker och älskar att lyssna på dom alla, så höll dom aldrig på att få åka hem :)

Bilder från dagen:

Gunvor kom också förbi på Näslunds en sväng, när vi var där och fikade.
På bilden, Alice (Jonas farmor) Gunvor (J´s mamma) och Tage (J´s pappa)

Maritha trodde hon skulle kunna undvika att vara med på bilden.. Men se det gick inte :P

Läsa läsa bok

Högen med böcker som Tage läste
Theo tackar så mycket för alla fina presenter han fick, ni är så snälla! :)

Nu sitter vi (jag och Jonas) här och vänta...

20110402631 (MMS)

Nu sitter vi (jag och Jonas) här och väntar på att maten ska bli färdig. Jonas pappa och Maritha är uppe på Theos rum och blir underhållna av våran lilla älskling. Idag ska vi bjuda på örtpaj med trattkantareller. Det känns som att jag har hunnit med så mycket idag! Fast det känns väl som det när man kliver upp med Theo (kl.8 tror jag det var vi klev upp) Efter att Jonas klivit upp och vi duschat/badat, så åkte vi till Nordmaling för att hälsa på Jonas farmor. Tage och Maritha tog med henne till Näslunds för att fika lite. Som ni ser på bilden så tryckte Theo i sig en semla, utan problem t.o.m :) Sen handlade vi inför kvällens middag. När vi kom hem och jag fixat med tvätten, så fick jag ett ryck och fixade mina blommor! Vem orkar plantera om dom, när man bara kan trycka i lite extra jord? Jag (läs Lina)har ju inte gjort nåt med dom på typ 3 år så det var mycket jord borta.. Nu mår dom så mycket bättre, så nu klarar dom sig kanske i 3 år till :) Nej nu blev maten just färdig. Bäst att ropa ner dom som är där uppe!


Idag när Jonas kom hem från jobbet, hade h...

20110401630 (MMS)

Idag när Jonas kom hem från jobbet, hade han med sig en present till mig. Sådär bara för att :) Bara för att han är så gullig! I paketet dolde sig en mycket gott doftande parfym i en mycket fin förpackning! Han är ju helt enkelt bäst min älskling! Puss på dig!


Se vilket trevligt besök vi har här :) Tyr...

20110401618 (MMS)

Se vilket trevligt besök vi har här :) Tyr ska hålla oss sällskap ikväll. Just nu sitter vi och äter pizza och sen kan jag tänka mig att det blir lek och bus, för småpojkarna iaf. Jag får se hur mkt bus jag orkar med.. Jag kanske ska försöka mig på tvätthögen som av någon konstig anledning bara växer och växer.


RSS 2.0