Alltså jag undrar en grej om det här med d...

Alltså jag undrar en grej om det här med drömmar.. Jag har nu flera gånger drömt om lakrits.. Att jag varit på en stor godisaffär och ska välja smågodis och så hittar jag massa lakritsgodisar. Hårda godisar med massor av lakritspulver utanpå och massor med pulver inuti och mjuka saltlakritsgodisar, ja alla möjliga former av lakritsgodisar alltså! (men helst var det dom med pulver utanpå och inuti) Och sen har jag betalat godiset och verkligen sett framemot att få komma hem och äta det! Men varje gång har jag vaknat innan jag fått äta det :( Men vad är grejen liksom? Så mycket tänker jag inte på lakrits och jag går inte omkring och är sugen på det på dagarna (bara på nätterna tydligen) Nog för att det är det enda godiset jag äter (förutom choklad då) men som sagt jag går inte omkring och är sugen på det. Så, vad säger ni. Vad betyder drömmen? :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Du kanske har näringsbrist av något slag? Din kropp vill ha något som finns i lakrits. Det enda rätta är förstås att köpa en stor påse med lakrits :)

2011-04-24 @ 17:03:25
Postat av: Inga-Maj

Det var nåt sånt svar jag sökte :) Låter som en bra idé! :)

2011-04-24 @ 20:41:17
URL: http://skurtans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tävling på bloggen!

http://ampii.blogg.se/2011/april/tavling.html

Man kan vinna..

Ett par Wesc Hörlurar

Ett par Converse Skor

Ett valfritt plagg från nelly.com

2011-04-24 @ 21:17:27
URL: http://ampii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Rayban solglasögon till salu. Svarta Wayfarer. HELT NYA med alla tags kvar. Nypris ca 1499:- jag säljer mina för 550 (frakt inkluderad i priset) FÖRST TILL KVARN... Kolla här: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-svarta-rayban-wayfarer-rb2140.html



Likadan modell som de Kenza precis köpte :)

2011-04-24 @ 21:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0