Måndag

Det blir som en kort arbetsvecka det här.. Var ju som sagt hemma idag, jobbar tisdag och onsdag, röd dag på torsdag och sen har jag tagit ledigt på fredag eftersom det blir en klämdag, så då får jag längre sammansatt ledighet. Vi är ju också lediga på måndag :)

Blandade bilder:

Långt blondt hår

Kort brunt hår

Jag fick ett MMS av Gunvor när hon var här med Theo när jag hade möte förra veckan. Då hade hon varit så snäll och köpt en verktygslåda och en gräsklippare! Något nöjd pojke :)

Theo använder ju aldrig tutte, så därför tycker jag han ser extra söt ut när han för en gångs skull gör det :)

-Hjälp, Knipps (tången heter det) äter upp mig!

Theo har lånat Linas "hörlurar" :)

20110530143 (MMS)

Theo har lånat Linas "hörlurar" :)


Ser ni så trevligt vi har det? :) Det blev...

20110530140 (MMS)

Ser ni så trevligt vi har det? :) Det blev inga kräkningar för Theo. Det lugnade ner sig för honom. Han har dock inte varit så sugen på att äta idag, men han har fått i sig lite iaf. Nu är vi ute med Lina och pojkarna och leker.


Det här blev ju som tokigt.. Strax innan v...

20110530137 (MMS)

Det här blev ju som tokigt.. Strax innan vi skulle iväg till dagis och jobb så börjar Theo ta sig för magen och gnälla och gråta. Jag fick aldrig ställa ner honom för då började han bara att gråta igen och visste inte var han skulle ta vägen, ville hålla för magen men när han kände att det inte hjälpte så gick han runt och vred och vände på sig. Så han kunde jag ju inte skicka på dagis.. Så nu ligger vi och myser framför tvn och hoppas att han inte ska kräkas lr nåt. Det kändes ju som onödigt att kliva upp så tidigt nu.. Både jag och Theo skulle kunnat sovit mycket längre om vi hade vetat detta! Suck. Eller ska jag säga, snark.


Söndag

Ja men här kommer då bilder från dagen:

Theos kusin Inara var här och hälsade på

Det här är en vanlig mängd med grejer som Theo går runt och bär omkring på. Han har några konstiga tvångstankar att han alltid måsta bära på typ minst 4 grejer hela tiden! Helst 7 saker om han får bestämma. Nu har det gått så långt att han ramlat flera gånger och inte kunnat ta emot sig, eftersom han håller i så  mycket i händerna. Alltså ramlat i trappen, ramlat från Jonas träningsbänk ner i betonggolvet osv.. Vi håller på att avvänja honom med det beteendet nu..
-Hej jag heter Theo, och jag har ett problem!

Inara undrar vad det är han bär omkring på, och vad grejen med det hela egentligen är.. (nån timma efter att hon åkt hem, så la Theo ifrån sig nån grej och sa -Nu kan inte Inara ta mina grejer..) Haha nån som inte är sugen på att dela med sig..?

Efter middagen så var jag som sagt ut en sväng med pojken, i det tråkiga vädret. En dryg sak som alltid händer efter att det regnat är ju att det är maskar överallt på vägen, verkligen överallt! Dom är inte så pytte små heller.. Svårt att undvika att trampa på dom när dom är överallt.

Sen kom mina föräldrar hit en sväng. Theo satt en bra stund i pappas knä och tittade på tv och myste. Men varför sitta kvar när jag ska ta kort för?!

Nu är jag ute och roar Theo. Det är ju typ...

20110529133 (MMS)

Nu är jag ute och roar Theo. Det är ju typ världens tråkigaste väder ute, men vad gör man..? Pojken måste ju få lite frisk luft i alla fall! Varje gång han kom till en vattenpöl svängde han med armarna som på bilden och räknade, fem, sess, su, åtta! Och sen sprang han och hoppade. Tänk så roligt det kan vara med vattenpölar :) Idag har Jimmy med familj och Lina med familj varit här och grattat Jonas. Och ikväll kommer mina föräldrar och ska göra det. Näe nu måste jag sluta skriva, det börjar bli för kallt om händerna! Suck.


Helg

Igår hade vi middagsgäster i form av systergranne med familj. Vi åt grillat och hade allmänt trevligt! Tack för en trevlig kväll och tack för att ni finns!!

Nu ska Theo få bada och så ska jag duscha, sen efter lunchen och efter att Theo sovit en stund så kommer fikagäster som ska gratta min älskade sambo som fyller år imorn!

Haha väldigt kortfattat om helgen :D

Grattis mamma!!

Grattis på morsdag min älskade mamma!!
Jag är ledsen ni andra, men jag vet bara 2 st andra som har en lika bra mamma.. och det är mina syskon! :)
Du är bäst mamma! Puss och kram!!

Theo citat

Vet inte om det är för att jag har varit ovanligt lite med Theo i veckan, så att jag saknat honom och därför tyckte allt han sa ikväll var jätte roligt. Eller så.. näe det är nog därför.. Men här är några av dom grejer han sa som jag tyckte lät roligt:

Efter att han tagit några tuggor från mina jätte starka chips, insett att dom var jätte starka, men ändå ville fortsätta äta:
-Men då dricker jag lite vatten!
(Smart lösning av en tvååring tycker jag! Fast tillslut så tyckte han att dom var så starka så han började gråta. Då slutade han äntligen att äta av dom..Tyckte tydligen inte att det var värt det längre..)

När jag sa till honom att jag ville hjälpa honom att ta på sig Jonas hockeyhjälm:
-Nej! JAG tänkte hjälpa mig!

När jag kom in till köket så såg jag att Jonas inte stängt frysen efter att han hade hämtat glass. Så då ropade jag till honom -Du är ju värdelös! (ja och sen sa jag väl typ eftersom du glömde stänga frysen igen! Han glömmer sånt allt för ofta nuförtiden) Då svarade en lite nedstämd Theo från vardagsrummet:
-Nej, jag ÄR inte värdelös!
(Klart han inte är!! Han vet ju såklart inte vad det är, men man hörde ju att han inte ville vara det iaf! Det är ju inte hans pappa heller, det är bara sånt jag kan råka säga ibland.. Självklart tycker jag ju inte det. Han är ju bäst! Förutom på att stänga kylen och frysen, där är han sämst.. Men annars är han ju den bästa av dom alla ju!)

Webkameran

Jag tog nyss kort på mig och Theo med webkameran. När jag skulle kolla på det, så insåg jag att jag inte kollat igenom gamla webkamerakort på ungefär.. 2 år. Tydligen så tar jag sånna lite nu och då, men jag kollar sällan igenom dom. Det här var i alla fall ett axplock av vad jag hittade där (i tidsordning) :

Dagens kort

När jag kom hem så tittade Theo på mig kon...

20110527108-001 (MMS)

När jag kom hem så tittade Theo på mig konstigt. Han funderade en stund och sa sen -Är det min mamma? :)


Klart och betalt!

20110527101-001 (MMS)

Klart och betalt!


Sena kvällar


Den här veckan känns det knappt som att jag varit hemma nåt.. Det har varit olika saker varje dag (möten, sena jobbdagar, middag hos föräldrar som ska sluta på min förskola m.m.) Så det har blivit sena kvällar och så känns det som att jag knappt träffat Theo :( Annars så sköter jag oftast lämningarna och hämtningarna när han ska till och från förskolan och då blir det ju så att jag lagar mat eftersom Jonas kommer hem så sent. Men den här veckan har jag inte ätit middag med Theo varken tisdag, onsdag eller torsdag.. Märkligt. Men snart är det ju helg, då ska jag umgås extra mycket med min familj!!

Jag har kanske inte skrivit om min (ja men han är ju lite min också!) stackars Elias, som har brutit armen..! Han fastnade med tröjan när han skulle hoppa ner från traktorn, så han bröt båda benen i underarmen :( Idag har han fått komma hem från sjukhuset. Han är så tapper och så duktig! Jag sa det när jag pratade i telefonen med honom  -Du är världens duktigaste pojke, vet du det?! Elias -(suck) Ja, jag vet. (haha, alla säger ju åt honom hur duktig han är nu :) Men han klagar inte på någon smärta inte! Han leker på som vanligt och vill helst cykla, nu! Kan väl inte vänta med det, han säger att det går lika bra med en arm.. :)
Jag blev så glad så glad när jag fick träffa honom idag! Lina frågade igår, innan han skulle opereras om han ville att jag skulle komma, och då hade han blivit glad och ville gärna det. (så då skulle jag velat vara där) Men då visste jag ju inte (och inte Lina heller) när han skulle opereras, hur lång tid det skulle ta eller när han skulle vakna upp. Så då blev det så sent, så jag åkte inte dit då. Sen berättade Lina att han hade frågat efter mig när han hade vaknat (då hade jag ju velat vara där!) Sen när jag pratade med henne och frågade om han ville prata i telefonen med mig, sa han -Nej, jag vill att hon kommer. (Då hade jag verkligen velat vara där!!) Men det var ju sent på kvällen strax innan alla skulle gå och lägga sig typ. Men som sagt, idag fick jag äntligen träffa honom! Min lilla (stora) älskling!!

Nu kan man se på magen när bebisen sparkar :) Han är en livlig liten krabat, rör sig så fort jag varvar ner och är stilla. Det är på ett sätt tur det, eftersom jag tycker att min mage är så liten och att den aldrig växer, så skulle jag annars tvivla på att det är en bebis där inne.. :P
Är väl dags för en magbild snart igen.. Men inte nu, för nu ska jag gå och lägga mig! God natt!

Theo insisterade på att han också skulle h...

20110525095 (MMS)

Theo insisterade på att han också skulle ha glasögon, så att han ser nåt.. Som mamma! :)


Föreläsningen som jag skulle på ikväll ble...

Föreläsningen som jag skulle på ikväll blev visst inställd. Föreläsaren fick inte flyga hit pga askmolnet.. Så då slutade jag "bara" kl. 18 istället för 20.30. Så nu passar jag på att storhandla på Maxi när Theo ändå är hemma med Jonas. Så praktiskt! :)


Länk

Har ni sett det här klippet..?? Jag kunde inte se hela videosekvensen på en gång, eftersom jag sitter på jobbet och det ser så dumt ut att jag sitter och gråter då.. Men det gick ju inte att hålla tårarna borta! Ok, jag är gravid, men ändå...

Spola fram till ca 20 min och kolla på klippet som kommer sen... (det går ju inte att spola direkt eftersom det är reklam först.. Men när den är slut så går det!)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schulmanshow/article13019226.ab

På fredag ska det långa håret bort! Då ska...

20110524089-001 (MMS)

På fredag ska det långa håret bort! Då ska jag till frisören och klippa bort allt som är slitet.. Får se om det blir kvar nåt hår då :P Nu har jag rast, idag är en riktigt lång arbetsdag! Jobbar 7.30-20.30. Jo'men se'att så är det. Drygt kan man väl säga med andra ord. Men från 18.30-20.30 ska jag på en matteföreläsning, så det kan ju bli kul i alla fall. Man är ju bara så trött den tiden på dygnet när man har jobbat hela dagen.. Näe, dags att börja jobba igen!


Tack tack :)

Theo tackar så mycket för tröjorna och spelet Maritha! Han hann spela en gång med farfar, vet dock inte vem som vann :) Men dom får kanske ta en match till imorn när han kommer förbi igen :) Han ville att vi skulle läsa "Mamma Mu" (kortet alltså) för honom flera gånger :)

Hela tiden när Tage är här ska han sitta hos honom, visa honom olika saker och bara ha hans uppmärksamhet :) Det bästa är nog när farfar läser för honom, eller kanske när han bygger lego med honom, eller busar med honom, eller... som sagt, bara han får hans uppmärksamhet (vilket han verkligen får) så är han nöjd :)
Nu är det dags för sömn och ladda inför en nya jobbvecka! God natt allihopa!

Nu går jag bara och väntar på att maten sk...

20110522078 (MMS)

Nu går jag bara och väntar på att maten ska bli färdig.. Vill ha grillat nu! Jonas grillar och Tage underhåller Theo. Möblerna står ju på gräset fortfarande eftersom trallen inte har torkat än.. Nu säger Jonas att köttet är klart, yey! Dags att ta ut potatisen ur ugnen alltså!


Tänk så lång tid det kan ta att gå hem frå...

20110522072 (MMS)

Tänk så lång tid det kan ta att gå hem från affären. Trots att vi bor så väldigt nära! Man ska stanna och titta på bäcken, plocka upp pinnar, titta på fina stenar osv :) Innan vi var på affären så var vi hos Anna och Marcus på kalasfika. Smörgåstårta.. Mmm! Snart så kommer Jonas pappa Tage hit och ska äta grillat. Just nu sitter jag och njuter av solen medan Theo är ute och leker :)


Theo och hans pappa tvättar altanen så dom...

20110522069 (MMS)

Theo och hans pappa tvättar altanen så dom kan olja in den sen :)


Pojkarna har picknick på vår altan :) Insp...

20110521066 (MMS)

Pojkarna har picknick på vår altan :) Inspirerad från förskolan när dom tog med sig egen matsäck skulle jag tro. Elias hade med sig i sin ryggsäck, chips, en morot, russin och bubbel-vatten. Och Theo hade abc-kex, russin och bubbel-vatten. Nu har jag försett dom majskrokar också, så nu klarar dom sig säkert en bra stund :)


Årets första klippning av gräsmattan. Theo...

20110521062 (MMS)

Årets första klippning av gräsmattan. Theo är imponerad av gräsklipparen, han har gått bredvid Jonas sådär som på bilden i 20 min nu! :)


Glass

Nu är det helg! Yey! :)
Jag ser så mycket framemot att få sova strax! Sov inte så bra i natt, efter att jag gått Blodomloppet (med 9000 andra människor från Umeå-trakten..) igår. Ja alltså pga foglossningar och sånt.. Men det gick över under dagen, så som sagt så ser jag framemot att få sova denna natt istället :)

Idag slutade jag tidigt, vilket är otroligt skönt när det är fredag! Syster med fästman och barn hälsade på en snabbis för lite kaffe på min bro. Sen har jag mest plockat, tvättat och fixat så jag inte ska behöva göra så mycket sånt i helgen.

Närbild på Hannas (eller är det kanske barnens..?) kanin, Ninis :) Hur söt som helst! Hon hade super mjuk päls och var så liten, var det kanske 2 månader hon var..?

Våran lilla söta indian :) Igår var det förskolans dag, och på Theos förskola var dom indianer och så hade dom fått ta med sig egen matsäck till lunchen, vilket var mycket uppskattat! :)

Jag och hatten på väg till affären. Man måste bara stanna och titta på bäcken varje gång man går förbi där..
Theo hör ett ljud han inte hört förut.. Glassbilen! Det var första gången Theo såg vad det var och vad man kunde köpa av den :) När jonas kom hem skulle Theo berätta vad han hade gjort idag.. -Jag köpte glass! Av ambulansen!

En dag i lekparken

Ja när var det vi var där.. typ i måndags kanske?

Stralla kom och hälsade på när vi var där och lekte.

Jo men, vem kunde gissa att verktygen skulle följa med dit också..?

Katten (våran alltså) följde med oss på en promenad runt kvarteret.

Nu var vi igång!

20110519049 (MMS)

Nu var vi igång!


Nu är jag med sötnosarna Milla och Liam oc...

20110519046 (MMS)

Nu är jag med sötnosarna Milla och Liam och deras sötnos Ninis :) Hanna var så snäll och bjöd mig på middag! Sen ska vi iväg och gå Blodomloppet med ett gäng från jobbet. Solen kom ju fram lagomt till allt också, vilken tur vi har! :)


Tisdag

Har jag sagt förut att vi har världens bästa grannar?! För det är ju faktiskt det vi har! :)
Lina tog med sig Theo hem från dagis, så han inte behövde vara kvar så sent. Och sen så bjöd dom på grillat när jag och Jonas kom hem! När vi kom hem var alltså barnet hämtat och maten klar! :) Tack världens bästa syster och världens bästa systers fästman!

I söndags på morgonen så klev Theo upp lite före oss och lekte en stund på sitt rum, så vi skulle få ligga och vakna till ordentligt :) När jag klev upp så hittade jag honom så här :)

Nyvaken sötnöt just uppvaknad från sin sovvila

Buhuu!!

Idag när vi var och handlade, så såg jag en ny chokladsmak och tänkte den vill jag prova! Åh vad gott det ska bli med den när jag ser på Desperate ikväll, tänkte jag. Jag trodde (märk väl.. trodde!) det var den jag köpte med mig hem:
Men nu när jag tog fram den och slog mig till ro i soffan så såg jag att det var ju inte alls den jag fått med mig hem från affären.. Utan det var den här:
Besvikelsen är enorm!!
Ni vet, när man sett framemot nånting och tänkt vad gott det ska bli med just det där! Och i det här fallet så var det inte alls det där, utan något annat, som jag egentligen inte alls tycker så mycket om :(

Theo håller på att testa den nya sanden i ...

20110516038 (MMS)

Theo håller på att testa den nya sanden i kvarterets lekpark. Den verkar fungera utmärkt! :) han har just lagat pannkaka till mig. Men det var visst en mask i den. Den pannkakan tänker då inte jag äta!


Hatten

Det går att köra bilen även fast man håller massor med verktyg i händerna..

Hatten lagar lastbilen

Hatten fundera på hur grilltången fungerar..

Gamla bilder

Bättre sent än aldrig.. Bilder från när vi var i Nordmaling förra helgen:

Pappa med Tyr och Theo

Pappa i väntan på pizzan

Lina och Tyr i väntan på pizzan

Trötta barn på vägen hem

Jag och mina verktyg..

Här kommer lite bilder på den busiga verktygs-vargen :)


Innan Jonas gick över till David för att se hockeyn, så tog han på Theo pyjamas medan jag duschade färdigt. När jag kom ut från duschen och Jonas hade gått så såg Theo ut så här:
Jag undrar var han var på väg med mössan och skorna.. Men märk väl, verktygen hängde med i alla fall.

Dagen på bruket

Ja vi var som sagt i Olofsfors med syster och hennes familj idag. Först fikade vi på caféet och sen utforskade vi omgivningarna på bruket.

Vi gick på:

Det var inte bara barnen som hade roligt :)

Vissa höll på med bergsbestigning..

Tyr hittade en myrstack som han ville visa för sin älg :)

Vi tappade inte bort honom i labyrinten.. Han hittade ut tillslut :)

Jag frågade Tyr vem han hade med sig. Han liksom tittade på mig dumförklarande och tyckte, ser du inte att det är älgen?!

Här är trollet Stig. Och här är vårt försök att få vår rädde son att inte vara så rädd för honom..

Och tillslut så lyckades det! När vi skulle gå så tog han på trollet och pratade med honom! Succé :)

-Tvivlade ni nånsin på mig?!

Nu är vi i Olofsfors och har just fikat på...

20110515017 (MMS)

Nu är vi i Olofsfors och har just fikat på Café Ano 1762 (lr vad heter caféet?) Nu är vi ute och utforskar omgivningarna :)


Bildbomb

Ja idag var vi som sagt först en sväng in till Umeå. Sen kom mamma, pappa och Elias hit och hälsade på. Pappa var så snäll och hjälpte oss med bilen. Mamma satt mest och spelade Angry Birds :) och Elias var mest ute och cyklade. Men till middagen var vi alla samlade i alla fall :)

Nu var det ett tag sen jag förde över bilder från mobilen och digitalkameran, så här kommer en bildbomb:

När vi skulle äta på Shanghai förra veckan, så satt vi först bredvid en stor Buddah-staty (en sån, fast den var lite större än Theo..)  Men tydligen så var den så skräckinjagande (har jag nämnt att min son är rädd, för det mesta....) så vi var tvungen att byta plats eftersom han blev så rädd och började gråta hysteriskt.. Här hade han dock hämtat sig efter att vi bytt bord:

Bustrollet

Mystrollet

Angelina, Tyr och Theo leker tillsammans på Valborg

När han tar på sig halsbandet så där, så blir han monstret-Theo :) Ser ni så skräckinjagande han ser ut..? :P

Idag köpte vi en trehjuling till pojken-som-alltid-måste-gå-och-bära-på-sina-verktyg. Men även fast han har ett sånt bra cykel-flak att lägga verktygen på, så ska han ändå hålla i dom medan han cyklar..
Så glad blir man när man får en ny cykel :)

Jag förra veckan, så vecka 20 var det väl då. Magen såg dock mindre ut än vad den egentligen var.. men jag antar att det beror på vinkeln..

Nu har vi varit och inhandlat lite olika b...

20110514012 (MMS)

Nu har vi varit och inhandlat lite olika bildelar på Biltema (ni vet, bäst att passa att köpa lite olika delar när man ändå är där..) :) Och nu ska vi äta lunch så vi orkar med att handla mat och sånt, innan vi åker hemåt igen. Sen blir det grillat ikväll, precis som det ska vara! :)


Mys framför hockeyn :) Nyss skrek dom måål...

20110513002 (MMS)

Mys framför hockeyn :) Nyss skrek dom måål i kör och gjorde samma målgest :)


Det gäller att ha tungan rätt i mun när ma...

20110513996-001 (MMS)

Det gäller att ha tungan rätt i mun när man ser tv. Då gäller det att vara fokuserad :)


En kall dusch

Idag fick Theo följa med sina kusiner hem från dagis, där han även fick äta middag. Tack Lina! Då behövde han inte vara sist kvar på dagis.. :)
Jag hängde hos systergrannen ett tag innan det var dags att gå hem och lägga lilleman. Jonas och David hjälpte till på städdagen som vi hade på kvarteret. Bra jobbat pojkar! Dom hjälpte bl.a. till med att fylla på med sand i lekparkens sandlåda. Så nu måste ju barnen få gå dit och testa den nya sanden.. Har du nån tid över till det Lina, emellan alla jobb?

Imorse innan vi skulle åka till jobb resp. dagis, jag och Theo så pratade vi lite. Han vet ju att jag åker till jobbet när jag lämnat honom på dagis, så han sa:
-Mamma åka till sitt jobb. Och jag åka sitt jobb! (han menade alltså hans jobb) Japp dom ska börja jobba i tid tycker jag! Han jobbar på bra där på dagis tycker jag :)

Åh vad jobbigt det blev tidigare ikväll..! När jag och Theo skulle duscha så spolade jag och spolade med vattnet för att det skulle bli lite varmare.. Men se det blev det aldrig, eftersom det var något fel med värmepannan. Så jag var tvungen att duscha i kallt vatten! Theo sköljde jag bara av lite snabbt, men det tyckte han var tillräckligt jobbigt, så han grät tills Jonas kom och hämtade honom. Nu blev det förhoppningsvis bara en gång som jag var tvungen att duscha i kallt vatten.. Men oj vad jag ska uppskatta det varma vattnet nästa gång jag får duscha i det! :)

Theo tog med sig en kompis hem från försko...

20110511991 (MMS)

Theo tog med sig en kompis hem från förskolan idag. Tyr är här och leker och ska sen äta middag här :) Kanske bäst att jag börjar med maten snart.. Men det är ju bara så skönt att sitta här ute i värmen, känna lugnet och spela Angry birds.. :)


Theo brukar sätta sig med benen i kors och...

20110508987 (MMS)

Theo brukar sätta sig med benen i kors och sen säger han glatt -Så sitter morfar! :) Nu har jag lunchrast och sitter ute i solen, dricker kaffe, njuter och känner hur bebisen sparkar :)


Vad är problemet?!

Men drygt..! Inlägget här nedanför skrev jag sent igår, och det blev inte heller publicerat. Inte förrän nu alltså.

Får se om detta kommer att bli publicerat.. Blogg.se är inte på min sida nu verkar det som.

Märkligt

Hmm, märkligt. Jag mobilbloggade upp ett inlägg förut idag. Jag gjorde som vanligt när jag bloggar från mobilen, det visade på mobilen att det blev skickat, på bloggen ligger bilden i bildarkivet, men själva inlägget visas det inget spår av här..! Hur kan det komma sig..?

Ja ja.. Det jag skrev var nåt om vad vi gjort idag. Att vi har möblerat om lite. Tagit tag i saker vi skjutit upp. Belönade oss med att gå på affären och köpa glass. Haft middagsgäster i form av Anna, Marcus och Elsa. Och sen kom Johan, Josefin och Vilgot lagomt till kaffet. Ja det var väl det vi har gjort idag.. Och så chillat ute i solen förstås :)

Imorgon har jag personalmöte.. Så det innebär att jag jobbar 8-19.30 = lång dag.

Lördag

Vi kom hem för drygt en timma sen från en trevlig och god middag i Yttersjö hos Niklas och Emma, där även David, Sandra och deras lilla Ellie var.
Verkligen jätte god mat och trevligt sällskap! Nu ska jag sova, för nu har Saturdaynight Live just slutat.
Så, God natt!

Nu är vi i Nordmaling. Jag har köpt skor t...

20110507971 (MMS)

Nu är vi i Nordmaling. Jag har köpt skor till Theo och Lina ska hämta paket och handla. Just nu sitter vi med pappa och Elias på en pizzeria och väntar på maten :)


Nu sitter jag och min son och äter frukost...

20110507967 (MMS)

Nu sitter jag och min son och äter frukost medan min man (okej då, sambo) fortfarande ligger och sover gott. Så skönt att solen kom fram idag, så den tinar bort snön som kom igår! Märkligt va? Helt plötsligt var det vitt överallt igen..! Men som sagt, nu lyser solen från en molnfri himmel, så det bådar ju gott :)


Theo tog med sig en kompis hem från dagis ...

20110506966 (MMS)

Theo tog med sig en kompis hem från dagis :) Nu sitter pojkarna och äter äpple och läser varsin bok. Jag ska snart börja förbereda middagen. Men först blir det nog kaffepaus :)


Jag vet att jag är glupsk men...

Igår på jobbet (om någon missat det, så jobbar jag på en förskola) så skulle jag hämta något på en annan avdelning. Då var det några barn där som såg mig (och min mage) och frågade
-Har du en bebis i magen?
-Ja det har jag! Svarade jag glatt. Och så pratade jag lite om det med dom.
Jag la inte märke till pojken som stod bredvid och bara lyssnade.. Så gick jag in dit och hämtade det jag skulle ha. Då kom pojken (4,5år) och tittade lite förskräckt på mig och sa
- Har du verkligen en bebis i magen?!
- Jaa det har jag! Svarade jag lika glatt igen. Ännu mera förskräckt frågade pojken
- Har du svalt den?!!

Åhh han trodde typ jag var värsta glupska groteska människan som äter små små bebisar..! Konstigt att han tittade på mig så förskräckt då?! Och jag som svarade så väldigt glatt, att visst har jag en bebis i magen! (Mohahaha, jag äter små bebisar och jag tycker om det!)

Ja hur skulle den annars kommit dit..? Jag överlät dock följdfrågorna till hans fröknar och gick tillbaka till barnen på min avdelning (som nöjer sig med det faktum att jag har en bebis i magen och sen så är det inget mer med det!)

Onsdag

Ja ja, kanske blir lite tjatigt nu.. Men eftersom det fortfarande inte har hänt så mycket så blir det bilder på Theo (och på magen)

Sleeping beatuy :)

Avslappnad i badet :) Kanske börjar baljan bli lite liten för honom.. Äsch, han badar ändå inte så ofta, oftast så duschar han. Och när han väl får bada så skulle han nog vara nöjd om det så var en liten hink han fick sitta och plaska i! :)

Jag och min lilla kalsongpojke!

Vecka 20 (19+1) Tycker den har tvär växt nu magen.. Först tyckte jag inte att det hände nåt på länge, och sen bara kom den (magen alltså) :)

Goda efterrätter :)

Eftersom det inte händer så mycket under veckan när jag jobbar, att skriva om.. Så får ni bilder från förra veckan från middagen på Lottas krog:

Linda och lilla David

Mor Karins glassfrestelse; ett glas fyllt med glass, bär, frukter & såser

Cheesecake med syltade hjortron

Varm chokladsufflé; med jordgubb och hallonkompott samt vanlijmousse

Och så magen då, ja det var nån gång förra veckan.. så vecka 19 var det alltså.

Theobilder

Idag har vi inte gjort så mycket.. Handlat på Maxi, grillat, testat våran nya dammsugare och typ.. ja det var väl det.

Så här sitter han om dagarna. Bygger och bygger. Och blir arg på mig om jag spelar Angry birds på surfplattan.. -Inte mamma spela! Mamma stänga av! Bygga lego med mig.

Katten vaknade upp från sin sömn av att vagnen helt plötsligt rörde på sig..

En glad Theo tetsar kusinernas ute-leksaker.

Trött kille som inte ville sova en kväll nån gång i veckan, och vem kan motstå att mysa med honom? Inte då jag, så han fick vara vaken lite extra länge bara för att hans mamma inte kunde stå emot att gulla (kanske busa lite..) med sötaste Theo :)

I fredags fick Theo ett paket med posten. Det var från familjen Svensson i Långviksmon. Han var så glad så glad för varje grej som ramlade ur paketet! Det var som julafton för honom! :) Han tackar så jätte mycket!

Valborgsbilder

Vecka 19 (18+5)

Anders, Jonas och Marcus vid grillarna.

Vilgot leker med Stralla

"lill farbrorn" Theo

Anna och Elsa

Jonas, Marcus, Elsa och Anna

Syns kanske inte så väl.. Men alla killarna/männen (kalla dom vad ni vill) :) gick först med alla barnvagnarna :)

Theo och Tyr tittar på "den stora elden" som Theo kallade den. Dom hade så roligt med varandra igår, det är så kul att dom har varandra! Loke och Angelina var också med igår, men dom fastnade visst inte på någon bild..

Skeptiska pojkar?

Lina leker med surfplattan :)

Tillslut så orkade Theo inte att hålla sig vaken längre. Det blev en väldigt sen kväll för honom! Men då sov han länge imorse också. Jag vaknade före honom och väntade på att han skulle vakna.. Kändes ju som onödigt att kliva upp om han ändå skulle ligga kvar och sova. Samma sak var det igår, att jag vaknade före honom men orkade inte kliva upp (fast jag sovit drygt 9 timmar) Tänkte att det är väl bäst man ligger och vilar så länge man får när han ändå sover! :)

RSS 2.0