Snart, nu är det nära.. 1 dag kvar!

Idag efter jobbet var jag bjuden på middag hos systergrannen! Grillat är gott! :)
Och dagen till ära var även vår kusin Marica, som bor i Skåne, där på besök! Henne träffar jag allt för sällan, så det var ju jätte kul att hinna ses en stund!!

Theo tyckte också att det var jätte roligt att Marica var där :)

Syns kanske inte.. men det var Lina som stod vid grillen i kvällssolen! :) Och hon fick till köttet helt perfekt, bra gjort lillesyster!!
Imorgon är sista dagen, sen semester!!! Och imorgon kommer Martina, Eira och Freja och ska sova här! Vilken toppen dag det ska bli! :)

Leos

Tack för en härlig eftermiddag Johanna, Isabell & David och Martina, Eira & Freja! :)

Theo låg och myste med och pussade på "lillebror" ikväll :)

Nu är vi på ett super varmt Leos lekland m...

20110629499 (MMS)

Nu är vi på ett super varmt Leos lekland med Johanna, Martina och deras barn :) Snart är det dags för middag!


Ett händelsefyllt dygn för Theo!

Idag fick jag hem min lilla älskling :) Han hade varit med om så mycket roligheter på det här senaste dygnet, så han var helt slut ikväll :)
Han hade haft det toppen hos faster Carola och kusin Erika i långviksmon idag! Dom har ju 2 hundar och en kanin. Men han sa bara att hundarna skulle få gå och sova, så dom verkar ju inte ha varit så roliga.. :) Han hade fått åka vagn med Erika till Jollen, där han fick glass. Och så tyckte han det var jätte roligt att få spela fotboll med Erika. Dock var han lite missnöjd över att Erika hade tagit bollen av honom. Han sa, -Jag hade den först!
Och nu har han taggat på att åka tillbaka dit snart så han ska få åka båt!
Och så hade han ju träffat fåglar som kunde vissla (papegojor) hos en arbetskamrat till Gunvor, där det också fanns en katt som han sa såg smutsig ut (en nakenkatt).
Och igår var han och hälsade på hos sin gamelmormor (Jonas mormor) Där fanns det många bilar att leka med, berättade han.
Och sen hade dom nog hunnit med massa andra roligheter som jag bara säkert glömt bort..

Så Theo tackar sin kära farmor för ett toppen dygn!

Imorgon efter jobbet, ska jag och Theo hänga med mina bästa Martina och Johanna och deras barn på Leos! Det ser jag verkligen framemot!! Jippey!!

Tack svärmor!


Har ni sett något finare jordgubbsland?!
Trodde väl inte det :) När jag lämnade hemmet imorse så såg man ingen jord i landet eftersom det var så mycket ogräs! Allt var grönt och igenvuxet, man kunde inte se vad som var jordgubbsplantor och vad som var rabarber och det var brännässlor överallt. Men när jag kom hem idag så såg det ut så här!
Tack Gunvor, du är bäst!!!

På tal om Gunvor.. så är det där min lilla älskling befinner sig just nu. Hon frågade vilken dag det skulle passa att hon tog med honom hem från dagis så han kunde få sova över hos henne en natt. Och eftersom jag hade personalmöte (ja det var ikväll jag hade det Lina!) så sa jag att idag skulle det passa utmärkt! Och imorgon ska Theo och hans farmor fara iväg på massa roligheter. Bl.a. ska dom hälsa på hos någon som har papegojor som kan prata och en nakenkatt och efter det ska dom till Långviksmon och hälsa på hos Theos faster. Låter som att min son kommer att få en toppen dag imrgon!!

Regn regn

Idag har det verkligen regnat från och till.. Innan lunch var det jätte fint väder, sol och varmt. Jonas hann just precis klippa färdigt gräsmattan innan den första regnskuren kom. Sen efter det hann vi ju som sagt med ett trevligt besök i skärgården innan nästa störtskur kom. Så vi klarade oss precis från båda skurarna :)
Men att det regnade när vi kom hem brydde sig inte Theo om.. Han vägrade gå in, så vi tog på honom regnkläder och sen var han ute och roade sig i regnet ett bra tag :)


Det här var mitt kvällsfika ikväll.. En god fruktdrink med vattenmelon, rabarber, kolsyrat vatten och lite socker så den inte skulle bli så söt. Och så en god mörk choklad :) Smaskens var det!!

Näe nu är det bara att hoppa i säng och ladda inför den sista jobbveckan innan semestern!!

Söndag mellan regnskurarna

Här kommer bilder från dagens besök på Skärgårdscaféet i Järnäsklubb:

Solen kom ju fram medan vi var kvar där! I...

20110626466 (MMS)

Solen kom ju fram medan vi var kvar där! Idyllen var ett faktum. Och nu när vi satte oss i bilen och hann köra i ca 3min så kom störtregnet! Vilket flyt vi hade :)


Nu är vi i Järnäsklubb på skärgårdscaféet,...

20110626432 (MMS)

Nu är vi i Järnäsklubb på skärgårdscaféet, jag och min familj. Här är jätte fint och mysigt! Vi saknar bara det fina vädret, då vore det perfekt!


Nu sitter jag och syster i lekparken och t...

20110625418 (MMS)

Nu sitter jag och syster i lekparken och tittar på när Theo och Loke leker. Solen kom ju fram tillslut så vi var ju tvungna att passa på att gå ut en sväng! :)


Midsommar

Så här spenderades gårdagen:

Först åkte min familj och Linas familj till Mjösjöby för midsommarlunch med tillhörande jordgubbstårta :)

Sen när vi kom tillbaka till Gräsmyr så tog jag och Lina med oss barnen och gick till kvarterets lekpark för att hjälpa till med att sätta upp partytältet, som vi skulle sitta och äta middag under.
Senare efter att vi varit hem en sväng och gjort iordning maten och det vi skulle ha med oss, gick vi tillbaka till lekparken. Där grillade vi och åt tillsammans med massa trevliga människor. Barnen lekte otroligt bra och otroligt länge med varandra! Jätte kul att se dom tillsammans :) Det blev en sen kväll för alla och som tur var så vaknade inte Theo förrän 10.15 :)

Ovanliga värden..

Idag har jag varit hos barnmorskan. Där konstaterades det att jag hade lågt blodsocker, lågt blodtryck, bra järnvärde och liten mage (eftersom bebis ligger långt ner tvärs över magen, så det var inga konstigheter) :)
Annars så brukar jag aldrig ha konstiga värden på nåt, förutom järnvärdet som alltid brukar vara kasst. Men nu var allt tvärtom verkar det som :)

Idag har vi haft middagsgäster i form av David, Loke och Tyr. Nu sitter David och Jonas och spelar tv-spel och Tyr och Theo springer runt och leker med varandra och Loke går emellen sitt hus och vårt.
Haha så skönt.. jag googlade "lågt blodsocker gravid" och där stod det "Trötthet, irritation, yrsel och huvudvärk är ett tecken på lågt blodsocker". Ja men det är ju skönt att ha konstaterat och att det finns en anledning varför jag känner allt det där!

Här kommer några fler bilder från igår..

Inte så stor mage...

Ingen mage..

Mage.

Dagens sysselsättning

Idag/ikväll (det tog en smärre evighet..) så har jag och mamma varit på The Studio och fått makeUp och blivit fotade (ja jag var kanske sist med att vara där.. alla jag känner har typ redan varit där..)
Det var en jobbig väntan i början, men sen när vi väl började med sminket så gick det undan :)
Jag var dock lite besviken/förvånad att min mage syntes så lite.. Jag hade tänkt att, nu så skulle jag få några fina gravidbilder! Men på dom flesta korten ser man ju knappt att jag är gravid! Ser bara lite smällfet ut.. Alltså jag har gått 6 månader, har 3 månader kvar (är i vecka 27) Men ändå ser man ju som sagt knappt på vissa bilder att jag är gravid..

Här kan man ana det iaf :)

Tack igen mamma för en jätte trevlig dag/kväll!!

Idag lämnade jag som sagt Theo hos Lina in...

20110620388 (MMS)

Idag lämnade jag som sagt Theo hos Lina innan jag åkte till jobbet, där han lekte med kusinerna, åt lunch och hade det allmänt bra! Sen mot slutet av mitt jobbpass så skulle Lina åka och handla på Maxi, så då kom hon förbi på mitt jobb med min son. Jag har sån tur som kan ha Theo med mig på jobbet ibland (har väl bara hänt någon enstaka gång förut men..) Men hur roligt för Theo och hur lätt för Jonas skulle det vara om han följde med på hans jobb tex? Hans pappa sitter framför en tråkig dataskärm om dagarna och så finns det inget att roa Theo med där. Hos mig finns det så mycket roligt att han inte ville att vi skulle åka hem när jag slutade :) Alltså jag vill absolut inte trycka ner Jonas jobb, utan jag menade bara att jag har sån tur som kan ha med Theo på jobbet (alltså sånna här dagar när det är mindre barn på jobbet nu när många börjat gå på semester och så. Annars går det ju inte lika bra), att det är roligt för både honom och mig :)


Världens bästa syster :)

Imorgon har det stäng på Theos förskola och eftersom min syster har sin första semesterdag imorgon så tänkte hon att det vore ju för skönt med lite lugn och ro.. Så hon ska ha min son (förutom hennes 3 egna söner då) också hemma hos dom :)
Nej men tack på förhand käraste syster! Du är så snäll så snäll!!

Här kommer blandade bilder från dagar som varit:


Bildbomb

Bildbomb från gårdagen:


Lee och Tilli visar oss deras hönor. Lees höna hette Jordgubbe och Tillis heter Hallon. Eftersom Lee tycker om jordgubbar och Tilli hallon :)

Nu ligger jag (och Jonas) i mitt gamla rum...

20110618369 (MMS)

Nu ligger jag (och Jonas) i mitt gamla rum i Mjösjöby och ska sova. Jonas sover gott här bredvid mig redan och Theo ligger i mammas och pappas säng och sover. Det har varit en trevlig dag och vi har hunnit med massor! Först var vi ju hemma och fixade, klippte gräsmattan och sånt. Sen åkte vi till Nordmaling och gjorde lite ärenden och sen till Lögdeå till Häggströms modehus. Där har dom en stor rea och jag köpte kläder som nu kostade 400 nånting och det skulle ha kostat över 1500kr! Där mötte vi förresten upp med mamma och Elias som också fyndade kläder. Sen åkte vi då till Mby och åt middag hos bror med familj. Theo hade så roligt med Lee och Tilli! Så kul att se dom tillsammans :) Och det bjöds, som vanligt, på jätte god mat! Grillat; kött, kyckling, nånting kebab färsbiffar med lammfärs? och fyllda champinjoner. Till det var det potatisklyftor, tzatziki och en god sallad med mango och melon i. Och sen slängde Nadja ihop en god efterrätt, nån kaka med maräng och hallon, smaskens! Efter det så gick vi hem och umgicks med kära mor min, innan det var dags för sömn. Ja som ni hör, en dag full av trevligheter!! (ja förutom gräsklippningen då kanske) Nu hoppas jag att bebisen i magen kan lugna ner sig lite så jag kan somna också! God natt!


Nu klipper stora Karlsson och lilla Karlss...

20110618342 (MMS)

Nu klipper stora Karlsson och lilla Karlsson gräsmattan och jag är inne och röjer lite. Sen ska vi iväg till Nordmaling en sväng innan vi ska till Mjösjöby (ja vi kanske gör ett stopp på Häggströms modehus också..) :) Så ser planerna ut! Ha en trevlig helg allihop! (och så tänker jag på stackars syster som jobbar som en galning i helgen! Men däremot så får hon ju semester på måndag, så med det i tanken kanske det går bättre att jobba i helgen)


Trött, tröttare, tröttast, Inga-Maj!! Jorå...

20110617339-001 (MMS)

Trött, tröttare, tröttast, Inga-Maj!! Jorå, hur roligt är det? Att gå och lägga sig nu, en fredagkväll.. Men jag höll verkligen på att somna framför datorn flera gånger, så då samlade jag kraft för att göra mig iordning för att gå och lägga mig. Och nu ligger jag här i sängen! Nice, kommer nog att somna som en stock. God natt!


Theo tog med sig sina kusiner hem från dag...

20110617324 (MMS)

Theo tog med sig sina kusiner hem från dagis idag (det kanske var mer jag än Theo som tog med sig dom dock) Nu har vi ätit mellis och sitter/ligger och lyssnar på en skiva med barnlåtar :) Loke tycker ju det är så roligt! Han ligger ner och slappar och sjunger med eller kommenterar varje låt! -"vad heter den sången? Jag kan den! Kan Theo den sången? Jag tycker inte om den sången"


Yey

Nu har vi hämtat bilen från Vännäs, så nu kan jag köra till jobbet imorn, yey!
Imorgon är det fredag och jag slutar tidigt, yey!
Efter imorgon är det bara 2 veckor kvar till semestern! Yey!
På lördag ska vi till Mjösjöby och sova hos mamma (pappa är borta då) och äta grillat hos bror, Yey!
Nu är det dags att sova, Yey! (Och god natt!)

Efter att jag tagit ett kort på skotern, så tyckte Theo att jag skulle ta ett till. -"Ta kort på skotern. Få ja se de? Där är ja och gubbarna!"

Min lilla pussgurka!

Lekparksbilder


Theo har byggt en skoter. -"Gubben heter m...

20110616319 (MMS)

Theo har byggt en skoter. -"Gubben heter morfar, där bak sitter mormor! Dom ka åka till Jösjöby"


Middag ute i solen! :) Idag åkte jag buss ...

20110616318 (MMS)

Middag ute i solen! :) Idag åkte jag buss hem. Kändes ovanligt och det tog mycket längre tid (eftersom jag måste åka ultrabuss ner på stan först) Men det var trevligt eftersom jag fick åka med Jonas! :) Men dom ringde från verkstaden och sa att bilen var färdig, så vi ska hämta den ikväll. Så snart är ordningen återställd!


Jag och hatten är på väg till dagis nu. Ef...

20110616317 (MMS)

Jag och hatten är på väg till dagis nu. Eftersom bilen är på verkstaden så samåker jag med Anna och då ska hon hämta upp mig på theos dagis efter jag lämnat honom. Vi hoppas på att få tillbaka bilen idag. Det är ju så drygt att vara utan bil!


Lite lekparks häng innan vi ska gå till af...

20110615312 (MMS)

Lite lekparks häng innan vi ska gå till affären :) Solen har ju tittat fram nu t.o.m, då måste man ju passa på med att vara ute!


Middag på jobbet

Nu sitter jag på jobbet och väntar på middag :)

Idag har vi haft utvärderingsdag på jobbet (och imorgon ska vi ha planeringsdag) Och nu har vi en liten paus innan vi ska äta middag tillsammans. Vi ska fira några som fyltt jämnt (30, 50 och 60år) och avtacka några som slutar/går i pension. Så det ska bli trevligt!
Idag så åt vi lunch på Baggböle herrgård. Super gott var det! Och så är det ju alltid roligt att få äta lunch någon annanstans än här. Alltså, eftersom vi alltid, varje dag äter lunch med barnen så är det ju extra speciellt att få fara iväg och äta och sen var det ju bara en bonus att det var jätte gott också! :)

Årets första dopp!

Idag, efter att jag, Lina och Simon druckit morgonkaffe på trallen på framsidan, så frågade Lina om jag och Theo ville haka på henne och Loke till Mjösjöby en sväng. Och visst ville vi väl det!
Så vi begav oss ganska direkt dit och när vi kom fram så åt vi lunch där. Sen passade vi på, medan solen var framme och värmde, med att gå ner till sjön och bada! Så nu har jag tagit årets första dopp!! Jag badade verkligen, doppade mig ordentligt flera ggr :) Theo var väldigt skeptisk till en början, men efter ett tag så insåg även han att det var bara härligt och roligt! Han ville egentligen inte gå upp från vattnet, men eftersom jag inte orkade bära honom hur länge som helst, och han vägrade att gå i vattnet själv, så fick han gå upp i alla fall.. Sen efter lite fikapaus på stranden så gick vi upp igen.

När vi kom hem till Gräsmyr igen så fick vi middagssällskap i form av Jimmy, Malin och Inara. Och, såklart, så bjöd vi på grillat :)
Och till efterrätt chokladmousse..

Smaskens! (Stackars liten har blivit biten av nånting, en mygga troligtvis, under ena ögat.. Han verkar inte lida så mycket av det dock och det är ju huvudsaken)

Yes, i did it! Jag stal bilden av dig Lina, utan att fråga!! För sån är jag :O
Magen v. 25

Lördagsbilder

Ja här kommer då bilder från gårdagen:

Äntligen har jag fått hit min orgel! Jag blev så glad när Jonas överraskade mig med att hämta hem den igår (med hjälp av snälle David) :) Den kommer från Jonas farmor, som ville skänka den till oss (mig mest, eftersom hon kom ihåg att jag sagt för länge länge sen att jag spelade piano förut) Hon är så snäll så snäll!!

Här står grabbarna och sköter grillen

med övervakning av Simon.

Lite läsvila efter maten :)

Efter vi hade ätit och druckit kaffe hos oss så gick vi som sagt över till Lina, där vi hängde ute på altanen i kvällssolen. Kl. 20.15 så var det fortf väldigt varmt och skönt ute!

Sångstund

"Hjälp ack hjälp ack hjälp du mig, annars skjuter jägar´n mig!"

Nu har vi sångstund på Linas altan :) Vi (...

20110611290 (MMS)

Nu har vi sångstund på Linas altan :) Vi (min familj, Linas familj och Simon) har ätit middag hos oss (grillat såklart) :) och druckit kaffe och har nu begett oss till systergrannen. David och Simon sitter och spelar gitarr i Davids musikrum och vi andra hänger ute i kvällssolen. Snart ska vi nog gå in för att undvika myggen!


Sommar och sol

Bilder från dagen so far:

Vi började dagen med att Lina och David kom och drack kaffe i skuggan hos oss (då det var olidligt varmt redan tidigt på morgonen)

Theo och Tyr tyckte också att solen var jobbig, så dom gick in och hämtade Theos solglasögon :)

Sen så skulle Jonas vattna gräsmattan, så då passade vi (både vuxna och barn) på med att springa i det svalkande vattnet!
(vattnet syns inte på bilderna, men det är det som vi springer igneom iaf)
Och tillsist.. Magen i vecka 25 (24+4)

Ikväll kommer kusin Simon hit och ska äta middag, med oss och med Linas familj alltså :) Det ska bli trevligt!

Nu väntar jag bara på att Theo ska vakna så att vi kan gå ut igen!

Oj vilken värme det har varit idag! Inte v...

20110610261 (MMS)

Oj vilken värme det har varit idag! Inte varit helt smärtfritt att jobba 8-17.. Det har varit riktigt tungt att röra på sig i värmen. Jag har försökt att hålla mig mest i skuggan, men eftersom det var 30grader i skuggan så var det inte helt svalkande där heller. Och bebisen har inte heller tyckt att det varit så skönt med värmen.. Han har varit i, vad som känts som, konstant rörelse sen igår! Alltså jag har känt honom mycket annars också, men inte så här hela tiden som det senaste dygnet. Annars är det mest när jag satt mig ner och vilat eller när jag ligger ner. Men nu har det varit även om jag gått, stått eller så. Och inte små gulliga sparkar som det kan ha varit, utan bök och stök och stora rörelser! Nej nu orkar jag inte vara vaken längre! Dags att bege sig mot sängen. Trevlig helg på er!


Frågor och svar

När man är gravid så får man ju ofta frågor om hur det går och om hur man mår.
Mitt svar just nu är att jag är inne i en väldigt bra period just nu! Den här illamående peridoen har ju gått över, så jag mår bara bra nu. Och än så länge är jag inte så stor och otymplig så allt bara känns jobbigt och besvärligt, utan magen är lagom stor/liten!
Det enda jag kan klaga lite på är att det är lite jobbigt med mitt jobb och värmen.. Då vi är ute i flera timmar med barnen och det är olidligt varmt ute, så är det inte helt praktiskt att vara gravid.. Om man bara ligger stilla på en strand och kan gå och svalka sig i vattnet lite nu och då, så är det ju perfekt med värmen! Men när man ska jobba och inte riktigt kan ta det så lugnt som man vill, då är det inte perfekt med värmen.. (Ja självklart söker jag mig till skuggan när det går, men jag kan ju inte alltid hänga där, jag måste ju vara där barnen är)

Hans älskade solhatt var för dagen i tvätten (ja tydligen måste visst den tvättas ibland också..) Och eftersom det verkligen var tokvarmt! så kan man ju inte ha hur mycket kläder som helst, utan då räcker det med linne och kalsonger :) Men då måste man istället vara ordentligt insmord med spf 50!

Om det är jätte många blommor på äppelträdet, betyder det att det kommer att komma jätte många äpplen då?

Idag så hängde David och Lina här en stund efter jobbet/innan middagen (barnen var också här, men dom fastnade inte på bild)

Grillkväll

Idag var det grillkväll på Theos dagis. Jonas, Lina och David kom dit i tid och började grilla och sen så dök jag upp en stund senare (eftersom jag slutade senare alltså) Solen lyste på oss, precis som den ska göra när det är grillkväll! Barnen åt pannkaka (som Lina var så duktig och hade gjort!) och dom vuxna hamburgare. Sen åt vi lite kakor och banan innan vi begav oss hemåt. Just när vi skulle gå tog dom fram kaffe och kaka, men då var vi ju redan på väg, så dom som var kvar fick väl äta mera kaka istället :)
Imorgon är det sommarfest på mitt dagis, så då blir det ungefär samma grej, förutom att då är jag inte förälder där utan personal :)

Nånstans bakom blommorna sitter Theo och Loke, annars är det Jonas, Lina, David och Tyr som syns på bilden :)

Theo har så mycket lekar för sig nuförtiden. Han kan vara på altanen och leka hur länge som helst. Här har han nån lek med dockan. Han bäddade ner den och sig själv under en minifilt :) Annars brukar han duka fram mat till dockan eller oss. Ställa i ordning stolar och lägga fram mat och böka och stöka :)

Här sitter han på pottan och spelar Angry Birds :)

Måndag och Nationaldag

Här kommer ännu en, dagen i bilder:

Hej jag heter Theo och jag samlar på saker..

Jonas var duktig och klippte gräsmattan.

Theo undrade om han kunde ta med sina pinnar när jag och han skulle gå till återvinningen. Klart han fick!

Sen efter vi kommit tillbaka och ätit lunch, så gick vi ännu en sväng. Fast denna gång följde Jonas med och så tog pojkarna varsin skottkärra med sig. Jonas skottkärra var fylld med grejer som skulle slängas i återvinningen, och Theos var fylld med pinnar och stenar.

Sen så tog jag med mig kaffe och gick över till Lina för att hänga där en stund. Loke letade efter spindlar under altanen.

Theo och Tyr valde att leka i sandlådan i skuggan. Vilket var ett bra val, då det var otroligt varmt i solen!

Efter det så hjälpte jag Jonas att skotta ut grus och göra fint på grus-plätten bredvid garaget. Den hade nästan vuxit igen av gräs (mest ogräs) och det mesta gamla gruset var borta. (vilket inte syns på bilden, eftersom Jonas hann ta bort allt ogräs och göra en fin kant innan jag hann ta kort) Nu är det i alla fall fint där igen!

Theo skulle cykla till Mjösjöby och klippa gräsmattan, sa han.

Hatten tar en vätskepaus på bron. Då blir han så illa tvungen att lägga ifrån sig allt han samlat på sig..

Medan vi gjorde iordning maten så skulle Theo se tv. Han hade inte sovit under dagen som han brukar. Eftersom han somnat så sent nu när vi varit långlediga och sovit länge på morgonen, tänkte jag att vi kunde bryta det och i och med att han inte sov nånting på dagen, så tänkte jag att han kunde somna lite tidigare ikväll.. Ack så fel jag hade. Så här gick det istället:
Han sov en stund när vi åt middag och var sen omöjlig att väcka och somnade istället ännu senare ikväll :(

Shopping

Idag har vi varit och shoppat loss i Umeå. Vi hann med att vara på många ställen.. Bl.a. Jysk, Rusta, Intersport, Babyproffsen, café Victoria, K-Rauta m.m. Vi var lite överallt med andra ord, och köpte lite allt möjligt.
Vi avslutade alltihop med att köpa med oss mat från salladsbaren på Ica Kvantum och så stannade vi efter vägen på väg hem och åt middag i solen (och blåsten). Trevligt värre! :)
Nu har vi några nya fina hyllor i tvättstugan och fler ska det bli. Så får vi (läs, jag) äntligen lite ordning och reda där.

Får se vad vi gör imorgon, på vår sista lediga dag av denna långledighet. Kanske gör en liten utflykt till något närliggande ställe. Eller så är vi bara hemma och känner lugnet..

En till bild på Theo när han lånade Linas "hörlurar" förra veckan :)

Dagen

Här kommer dagen i bilder:

Jag och Theo åt kladdkakdemuffins på altanen medan Jonas fixade med altantaket.

Efter lunch åkte vi till Jonas mormor som bor i Hörnefors.

Gunvor var också där. Hon och Theo räknade hur många bilar Marianne egentligen hade.

Efter det så åkte vi till Gunvor och Sigge i Långed, där det vankades grillat. Theo lekte en stund ute i stormen.
Sen fick han lördagsgodis av sin snälla farmor.

Leo och Jill ville visa upp sin nya kattunge, Sotis, som var hur söt som helst! (fick ingen bra bild på den dock, då den inte riktigt ville stå stilla..) :)

Ja, sen efter middagen så åkte vi då hem.. Och det var väl dagen i stora drag :)

Sjukahuset

Ja idag har jag hängt med Lina och Elias på NUS.
Elias har nu opererat in stift i armen som ska hålla benen på plats tills allt är läkt ihop som det ska. Han var så duktig så duktig storkillen! Även fast det inte alls blev som det var tänkt när han skulle sövas och det blev jätte jobbigt med den delen, så fixade han det och vaknade upp och ville upp och gå direkt han hade vaknat till (även fast benen inte riktigt bar honom och han fortfarande var lite snurrig).
Han ska ligga kvar där tills imorn, så hoppas vi han får åka hem sen.
Nu ska jag gå och lägga mig! Är stört trött eftersom jag vaknade av en liten Theo kl. 4.20, som vägrade att somna om förrän jag skulle kliva upp och åka iväg med Lina. Sen somande han såklart och sov tills efter 9 nån gång..

Nu ligger vi och känner lugnet en stund. S...

20110603181 (MMS)

Nu ligger vi och känner lugnet en stund. Snart ska vi på röntgen och kolla hur armen ser ut. Dom har satt in stift i hans arm nu så benet ska sitta ordentligt på plats. Han är så duktig pojken! Även om det blev jätte jobbigt när han skulle sövas och inget blev som det var tänkt :( Men operationen hade gått bra och uppvaket också. Direkt han vaknade skulle han upp och gå och ville inte alls sitta stilla, så allt var som vanligt då med andra ord :)


Det var fint väder...

Tänk vilket härligt väder vi fick idag! Jonas och Theo var ute hela förmiddagen och fixade på gården, medan jag dumt nog var inne och fixade.. skulle så här i efterhand passat på att göra grejer ute när det var som bäst väder istället..

Den här bilden försökte jag mobilblogga, men den har ju inte kommit upp på bloggen än.. så jag gör ett försök här istället.
Skrev nånting om en sommarpojke då i alla fall.. Att han var redo för det fina vädret.

Ikväll fick jag hjälp att göra kladdkakemuffins :)

Han höll på att äta upp hela vispen, så god tyckte han att smeten var! :)

Imorgon ska jag följa med syster och systerson (Elias) till sjuhuset när han ska opereras. Lilla kämpen.. Måste operera armen eftersom.. äsch jag kan inte förklara, ska kopiera från Linas blogg: "På NUS kom de fram till att han måste operera armen igen, eller sist drog de till den och nu ska de sätta fast den på konstgjord väg.."
Så jag ska hänga där med Lina imorgon medan vi väntar när Elias ska opereras och sen vaknar upp. Tur att Elias är en kämpe, själv skulle man inte klarat det här lika bra! Först och främst smärtan i samband med en bruten arm.. Sen också att gå omkring med ena armen i bandage i 6 veckor och göra allt med bara en hand.. Men han är inte den som klagar i onödan! (alltså inte som jag då..) :P

Jag bloggade den här bilden från mobilen f...

20110602162 (MMS)

Jag bloggade den här bilden från mobilen för snart 3 timmar sen, men det syns visst fortf inte på bloggen.. Märkligt. Men jag gör ett nytt försök:
 Nu är sommarpojken redo för vädret! :)


Nu är sommarpojken redo för vädret! :)

20110602162 (MMS)

Nu är sommarpojken redo för vädret! :)


Långhelg!

Yey, nu är vi lediga i 5 dagar!! Sweet!!

Idag efter jobbet har jag:

hängt med hatten på bron...
...medan Jonas startade grillen.

Fått hjälp av Theo att göra smoothie till kvällsfika.

Och tagit magbilder. Tycker dock att det ser ut att skilja mycket på hur stor magen ser ut att vara på dom här 2 bilderna. Det skiljer max en timma på korten..
Vecka 24 (23+1)

RSS 2.0