Roadtripp

Nu är vi på väg hem från Ikea och Birsta. 
Med vi så menar jag -mamma, Lina och jag. 
Dom hade fått för sig att dom skulle åka ner dit och shoppa lite och undrade om jag ville följa med. Så här i efterhand vet jag inte om jag skulle följt med om jag visste hur tidigt vi skulle åka :P
Vi var i alla fall kl.10 på Ikea och åt frukost där (bortse från att vi hade ätit frukost hemma och mackor efter vägen..) :) Sen gick vi där ett varv innan vi åt lunch på Taco bar innan lite shopping på Birsta köpcenter. 
Vi har ganska nyss passerat Högakusten bron, så vi har en bit kvar. Men med så här trevligt sällskap så gör det ju inget! :)

Så här fint var det när vi stannade vid rastplatsen i Själevad på vägen ner :)


V. 15

Sist jag skrev var i söndags.. På kvällen och natten mot måndagen fick Theo (och Max lite lite grann) en lättare form av magsjuka. På måndagen var Theo helt utslagen. Trots att han inte kräkts nånting alls (bara lite lite slem) och inte behövt gå på toaletten mer än en gång. Men han ville inte äta nåt och låg bara i soffan och stirrade rakt ut typ. Till middag åt han några plättar och runt däromkring vände det och så åt han bra igen och piggade på sig. Max var pigg hela tiden och åt bra hela tiden. 
Eftersom Theo var dålig på dagen så fick dom vara hemma tisdag och onsdag också (man ska ju vara hemma 48 h efter det att det börjar vända och man slutat kräkas eller slutat med att ha diarré. När dom börjar kunna äta som vanligt igen) Sen var jag hemma med dom igår eftersom jag hade ledig dag då. Så det blev en kort vecka på förskolan för pojkarna, dom var bara där idag :)
Jag och Jonas har dock turats om att jobba och så var Gunvor här och vabbade med barnen en halv dag. Världs bästa svärmor!!

Theo var t.o.m. så sliten i måndags så han sov med Max efter lunchen :o

Imorn ska barnen på Tyrs kalas på Leos (japp Theo var på en annan kompis kalas där förra helgen..) Tyr fyller ju nämligen 5 år just idag! Stora killen!

Sen på söndag ska jag visst på Ikea med mamma och Lina. Vet faktiskt inte egentligen varför exakt dom ska dit.. Men jag hakade på i alla fall :) Tänk så trevligt att få spendera en dag tillsammans, bara vi!




Ja men just..! Jag fick ju grönt kort i klättring i tisdags när vi var på andra och sista kurstillfället på IKsu! Så nu får vi klättra själva :) 
Det var jag, Anna och Josefin som gjorde det här tillsammans. 


Wohoo!

Vi har påskpyntat lite hemma :) Så där lite lagom på min nivå.. Lite påskris och typ 2st tuppar. 😁

I onsdags kom Tage upp från Mora, till Max stora förtjusning :) Theo blir ju såklart också glad! Men Max har nåt speciellt för farfar ändå :)


Lugnt och skönt

Nu har även denna helg kommit till sitt slut.
Helgen har innefattat kalas för Theos del, på Leos lekland och sen.. Inte så mycket annat! :) Vilket har varit skönt då det har varit så mycket uppbokat alla föregående helger. Vi bytte sängkläder i alla sängar idag och så satt jag ute och drack kaffe med Josefin medan barnen lekte. Det var det typ det som hänt idag :)


Ny vecka med nya möjligheter väntar! 
God natt!

Förtydligande

Jag måste visst göra ett förtydligande för inlägget där jag skrev om meandi-kläderna..

Det var ju så att jag skrev :"Så det är värt att lägga lite mer pengar för kvalitén, bra arbetsförhållanden för dom som tillverkar produkten och Öko-tex certifierade kläder. Tycker jag iaf!" 

Sen fick jag en kommentar om att det är ju inte alla som har extraslanten att lägga på att det ska vara ekologiskt och att det kunde uppfattas som kaxigt att skriva så. 
Men alltså.. Jag tänkte ju förstås bara utifrån min egen ekonomiska situation. Utifrån i vilket läge just jag är i och vilka prioriteringar just jag gör! Nog vet väl jag att alla är i olika ekonomiska situationer. Att det finns dom som inte har råd att göra dom valen. Och så finns det dom som helt enkelt prioriterar att köpa massa massa saker istället för färre men kanske som då i det här fallet, dyrare saker. 
Jag, med min barnskötarlön plus att jag bara jobbar 80% har ju förstås inte så mycket pengar, men jag väljer att tänka/göra så här. Men som sagt, sjävklart förstår och vet jag att alla inte har den ekonomin att kunna tänka/göra så. 
Det jag skrev och tänkte var helt utifrån mig själv bara. Utifrån mina förutsättningar. Tänkte att man skulle förstå det.. Men nu vet ni i alla fall!

Tack och bock!


Klättra

Ikväll har jag varit på klättringskurs på Iksu med Josefin och Anna. Det var den första delen av två i kursen. Sen så får vi ett grönt kort i klättring (eller nåt sånt..) 
Den här gången var det mest om säkring och säkerhet. Men vi hann klättra upp på väggen tre gånger var. Den sista gången tränade vi på att falla :) Läskigt att känna att man måste lita så mycket på att den där nere håller emot och inte släpper taget om repet! Men det var jätte roligt! Ser framemot den andra och sista gången nästa tisdagkväll! 

Natteligott!

RSS 2.0