Laleh

Nej men nu ska ni få höra.. Igår så kom världens bästa svärmor hit, åt middag här och var sen med våra hjärtan så att vi kunde åka tillsammans med Lina och David till Umeå för att titta på Laleh!
Det kändes ju lite tråkigt att lämna dom, men mest Theo måste jag säga.. Eftersom han inte var riktigt pigg. Han hade inte ätit ordentligt på hela dagen, hade lite feber och sa att han hade ont i magen, benen och pannan.. Men vi visste ju att han var i trygga händer, så vi var inte oroliga! :) Och tydligen så hade han piggat på sig under kvällen, så det hade gått bara bra! Tack igen Gunvor!!

Konserten då..? När vi skulle gå in på Idun så var det några (typ 6st som vi såg i alla fall) som vände i dörren och gick. Dom tyckte det var för fullt och hade inte räknat med att man kunde få stå, så dom blev sura/besvikna och gick hem. Men, tänkte vi, nu har man ju betalat och sett framemot det här så vi tränger oss in. Och när vi kom ner till ståplatserna nere framför scenen, så var det inte alls så trångt, vi hade ganska mycket plats runt oss! Och det stod ju på billjetterna att det var onumrerade sitt/stå-platser, så det visste vi ju.. Men dom hade tagit in för mycket folk var det ett rykte som sa, och att det hade varit fullsatt en halvtimma innan det skulle börja.. Men som sagt, det fanns ju plats!
Hon var såklart jätte duktig/charmig/härlig/rolig :) Jag kan inte rikigt beskriva, men här är vk´s recension Klicka här! Så var det.
Sen så är det ju alltid skönt att få komma bort lite, bara jag och Jonas (och Lina och David) :) och göra något annat. Vara Inga-Maj och Jonas, inte bara mamma och pappa.
Det var en mycket trevlig kväll igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0