Tvättmaskinen



Idag var det perfekt väder för att vara ute och skotta. Och just nu när min träning är obefintlig så är jag glad åt all liten vardagsmotion jag får! Jag och pojkarna (Linas två yngsta pojkar är också här) var ute i drygt 1,5h och det är precis lagomt!

Idag var vi aldrig till förskolan då Max knappt sov nåt från kl. 4 i natt och somnade sen om kl. 7. Då kändes det så onödigt att väcka honom direkt (vi skulle vara på förskolan 8.15) och då dom hade sagt att det inte skulle vara någon ordinarie personal där idag och sa att vi fick göra som vi ville om vi inte ville gå dit då. Tror att det är det faktum att han håller på att få minst 6 tänder nu som gjorde att han inte kunde sova, men man vet ju aldrig det kan ju bero på vad som helst..

Förutom att skotta så håller jag idag på att försöka tvätta ikapp när väl tvättmaskinen fungerar som det ska. Ibland tömmer den inget alls själv på jätte länge och ibland fungerar den helt magiskt igen. Vi har verkligen försökt allt! Tömmer där vid filtret gör vi varje gång den blir så där (alltså flera gånger vid varje tvätt då man måste tömma den manuellt minst 5 ggr/tvätt) och ibland tippar Jonas fram den och rensar under och försöker rensa slangarna och allt möjligt vad man nu kan göra där under. Men den har nåt slags eget liv den där maskinen. För varje gång vi verkligen bestämt att NU ska vi köpa en ny, så här kan vi inte ha det! Och kollar upp nån på nätet, då börjar den helt magiskt, utan att vi gjort nåt, att fungera igen. Så vi får väl fortsätta att hota den med att den ska skrotas tills den verkligen behöver skrotas. För så länge den fungerar så köper vi ju inte en ny. Den dagen vi vinner på lotto (eller triss eller vad vi nu måste börja med) så kommer vi att känna att vi har råd att köpa nya vitvaror medan vi har fungerande kvar. Men än så länge så har vi ju den ekonomin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0