Torsdag i Rättvik

Idag har vi gjort Rättvik. Vi har gjort allt man ska göra då man är där.. Vi åt lunch på Södergårdens café och sen åt vi den obligatoriska pecannötspajen där (ja man kan fika direkt efter man ätit lunch, det ät faktiskt inga konstigheter), Theo körde lite motorcykel, vi badade i Siljan (det är ju dock så långgrundt där så man orkar inte ens gå tills vattnet täckt låren.. Men det går ju bra att bara lägga sig i vattnet ändå) sen gick vi längst ut på långbryggan och åt en glass. Ja och så poserade vi förstås vid fontänen och Rättviks dalahästen.
Vi kom fram till att vi har jätte många kort som ser likadana ut som vi tagit varje år då vi varit i Rättvik, den enda skillnaden är att barnen blir äldre (ja barnen.. Inte vi..)

Snart ska hela gänget här åka och äta på Wasa stugan här i Mora. Marcus och Anna har pratat så gott om stället och sagt att vi måste äta där. Så.. Då måste vi ju det! :)

Just det ja.. Imorse när vi satt ute och åt frukost kom grannarna här med några vaktelägg. Dom hade fått så många så hon tyckte att vi skulle få några till våran frukost :) Kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0