Familjehelg

Nu är det söndagkväll och helgen börjar lida mot sitt slut. Helgen som bl.a. har innehållit god middag ute med trevliga arbetskamrater. Vi åt på Kungsgatan 133, där vi firade två arbetskamrater som fyllt jämnt och avtackade en som slutat hos oss (men som tur var är och vickar hos oss ofta ändå) :). Maten där var jätte god men det var alldeles för lite mat för att jag skulle bli mätt :( Men med så trevligt sällskap så gör det ju inte lika mycket! :)
Helgen fortsatte med att vi hade två riktiga familjedagar.. Igår storhandlade hela familjen i Vännäs, sen hade vi en allmän mysdag med mysigt soffhäng och så slog vi på stort och startade bastun! Det händer väl sådär vart annat år.. Barnen satt längst ner i bastun och plaskade i en balja och hade roligt :) Och efter bastubadandet när vi var varma och mysiga så blev det ännu mera soffhäng! 
Idag hade vi en familjedag i stan. Vi såg filmen, Planes, på bio. Det var Max första bio besök Och hör och häpna så satt Max stilla hela bion! Ja alltså han kröp ju emellan mig och Jonas lite men han gjorde inget tecken på att vilja springa iväg eller så och så var han ändå relativt tyst. Han sa nåt nån gång så där, men Lina med familj som satt en rad framför oss fast helt på andra sidan hade inte hört honom nåt :) Sen gick vi och fikade på Waynes och tog tillsist en tur genom stan mest för att Theo skulle få åka lite rulltrappa och för att jag skulle få se Utopia. Men vi stannade inte i några affärer. 

Och nu är snart denna myshelg slut. Då har vi en ny härlig vecka att se framemot! Ny vecka, nya möjligheter!




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0