Fel dygnsrytm

Det var som svårt det här med att vända tilllbaka dygnet.. Vi har ju, liksom dom flesta som varit lediga så här länge, vänt på dygnet och varit uppe sent och sovit länge på mornarna. Barnen har vaknat runt 9 varje morgon och eftersom det oftast är Max som vaknat då så efter han har legat och myst ett tag så har han gått på Theos rum och lekt för sig själv i typ en halvtimma. Så då har vi ju fått lega kvar ännu längre. Vi har blivit riktigt förslappade under denna långa ledighet..! Vi har mest varit inne och gjort lite och inget och aldrig gått och lagt oss före midnatt.  I vanliga fall på jullov så har man ju åkt skidor och pulka och byggt snögubbar, men med vädret som varit så har vi inte alls varit ute och lekt så mycket. Barnen har varit ute i regnet och lekt lite men inte alls så mycket som jag skulle önskat. 
Så nu är det ju bara några dagar kvar tills jobb och förskola kommer igång igen med tidiga mornar och förhoppningsvis tidiga kvällar. Vi börjar igen på onsdag, så vi har en kväll till på oss att komma i säng i tid så vi kommer oss upp någon gång på morgonen, då vi misslyckades med det ikväll..

Igår tog jag och lina med oss mamma för att fira henne på hennes kommande födelsedag. Vi bjöd på middag och bio (och på trevligt sällskap förstås..) :) Vi såg "hundraåringen.." Den var riktigt rolig faktisk. 

Lite snö var det faktiskt två dagar. Den ena dagen hann Max åka lite bob.. 

Och andra dagen byggde vi en snögubbe (som smälte senare på kvällen av regnet..) men det var ju roligt så länge det varade! :)



Barnens farfar har varit här i några dagar nu och Max är så glad över det :) Han leker och leker med honom, har visat alla nya julklapparna och säger glatt -Hej! ungefär var femte minut eftersom han blir lika glad varje gång han ser honom :) Sen när Tage går ut i gäststugan säger han mindre glatt -"Nu farfar gå hem." Ja för han bor ju lite där :) 


Jag och Max gjorde blåbärssmothie en dag



Så här soligt och fint var det någon dag innan nyårsafton. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0