Semester i Nora

Ok. Uppdatering om vad vi gör om dagarna.. :)
Vi kom hit till campingen i Nora på fredagen. Här finns en jätte fin badstrand bara just bredvid oss. Alltså mindre än 100 meter bredvid vår stuga. Så ni förstår att vi är och badar så fort tillfälle ges! 
Det tar ca 10 min att gå strandpromenaden in till Nora centrum. Så dit går vi in ibland och handlar, köper glass eller bara strosa runt. Alltså oj vad fint det är i och runt centrum (men bara just där. Annars är det som vanligt med vanliga hus och vägar) Det är sånna smala kullerstensgator med låga fina hus just vid vägen. Ni vet vad jag menar, visst? Lite sådär gamla stan stil. Eller som ur en Astrid Lindgren film :)
Jonas och Robin har spelat golf några av dagarna och då har jag, Carola och barnen roat oss med bad och stads sightseeing. 
 
Thea har också badat (Robin och Carolas hund)

Ett loppis där våra barn fick välja varsin leksak. Grejerna var super billiga och så fungerade dom och var fräscha. Återanvändning ftw! 

Glasspaus i värmen! Glassen åts dock upp så snabbt att den inte hanns fångas på bilden :)

En del av Nora centrum. 

Theo hittade en sån kamferkista som vi har som bord hemma i vardagsrummet, fast i en mindre variant :) Vi köpte den dock inte. Bara så ni vet.

Här är Svenssons husbil. 

Och här är villavagnen där vi bor. 




 
Det här var bilder från fredagen och lördagen. Nu ska vi gå och bada, men sen ska jag lägga upp bilder från båtturen till den fina ön som vi gjorde i söndags. Och resten av bilderna från söndag och måndag. 
OAO

Kommentarer
Postat av: gUNVOR

Vad kul att ni verkar ha det bra,har Theo börjat åka vagn igen å Maxen får gå:)

2014-07-29 @ 16:15:19
Postat av: Lina

Så fint det verkar vara i Nora!

2014-08-04 @ 09:03:16
URL: http://joraseatteh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0