Kalasdag

Det har varit tvära kast i helgen. Två olika sammankomster där vi träffat släkt och vänner, men med helt olika innehåll. 
I fredags var det begravning av Jonas farmor Alice. Ett fint avslut av en fin kvinna som var så glad och vänlig då man träffade henne. Alltid ett leende på läpparna hade hon. Tråkigt att det måste till en sådan tillställning för att träffa alla på Jonas sida. Men ack så trevligt att träffa alla ändå!
Idag däremot var det inte alls så stillsamt och lågmält. Nej idag hade Theo sitt superhjältekalas. Så här var det fullt hus med barn ifrån åldrarna 2 (Max) till han som fyller 9 nu i mars (Elias) och där emellan var det mest fyra- och femåringar, två stycken treåringar, en sexåring och en sjuåring. 
Dom åt Batmankakor (kladdkakemuffins med ett Batmanmärke på) och spindelmannentårta. Lekte dans-stopp med superhjältelåtar, russinleken med Batmanbild, gick på skattjakt för att hitta godispåsen med sin egen logga på (alltså vad dom var utklädda till). Det hängde olika figurer i ett spindelnät vid bordet (hade inte så mycket superhjältefigurer hemma så det hängde turtles, Yoda och lite blandat där). 
Vi hade spindelmän, Batman, kattkvinnan, isprinsessan, Clark Kent, Trigger Happy, en pepparkaksman och ja vad sa han nu.. fantomen fast han inte hade någon mask, här på besök :) 
Det verkade som att dom hade haft roligt och jag som vuxen tyckte att det gick bra i alla fall. 
Mina pojkar somnade utan så mycket ansträngning ikväll :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0