Sen sist

Jaha.. Länge sen sist (som vanligt) 
Påsken har varit och ledighet med den. 



Barnen gjorde påskkort och gick sedan runt kvarteret och gick påskkärringar. Vi färgade och målade ägg och dom hade skattjakt efter sina påskägg.


Vi var i Mjösjöby och sov i 2 nätter, hängde hos mor och far, hälsade på bror, åt påsklunch med hela min stora familj, körde massa fyrhjuling och sen åkte vi till långviksmon (där vi planerade upp semestern) :)



Helgen efter det åt vi grillat och hängde i Långed. Och så har vi däremellan jobbat massa på gården och städat på altanen. Krattat, tagit bort och bränt upp kvistar, pinnar och löv. 


Jag har varit tvungen att klippa Max eftersom han (när han hade en period av en liten depression pga byte av avdelning på förskolan, slitit av sig massor med hår så det inte alls såg bra ut) Nu är han glad igen dock! Han fick byta tillbaka avdelning. (Lång historia)

Jag har varit på bra föreläsning (pedagogisk dokumentation med lärplatta i förskolan). 

Max har som vanligt haft sköna sovställningar. 



Vi har haft härliga dagar i solen!



Vi hade en snöig dag på Valborg. 
Igår bjöd systergrannen på middag här, sedan gick vi till bygdegården där vi tittade på en trollkarl, fiskade (gratis) fiskdamm och tittade på brasan. Sedan tog vi med oss grannarna på andra sidan granhäcken, syster och man och Anna och alla tillhörande barn (9st!) och gick hem till oss och hängde. Det gick väldigt bra måste jag säga, trots det stora barnantalet :) Dom större såg film och de yngre roade sig på Theos rum. 

Theo har äntligen fått en ny större cykel så nu cyklar han mest hela tiden! Max har nu Theos gamla cykel med stödhjul, som han har väntat så länge på att få!

Det var väl i det stora hela det mesta! :)

Kommentarer
Postat av: lina

Jaa det gick väldigt bra och lugnt!!

Haha dags för Maxi att få sig en storbarnssäng?

2014-05-02 @ 15:33:55
URL: http://joraseatteh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0