Nytt!!

Jaa!! Nu! Äntligen! Vi bytte rummen idag! Vårt rum är färdigt! Vi har en ny säng! (Vår gamla var 15år och vi båda har fått mycket ryggproblem av den). Vi har en ny garderob! (Vi har lidit brist på det i det här huset.. Vi hade nog fler garderober när vi bodde i stan i lägenhet och då hade vi inte ens barn så vi behövde all utrymme som vi gör nu). Max har fått ett eget rum!! Han får ha sina egna grejer i ett eget rum, han behöver inte tränga in allt i Theos rum och det rymms helt plötsligt mer grejer. Max har fått Theos gamla säng! Han behöver inte sova i spjälsäng mer (stackars 3-åringen). Theo har fått en ny säng som han kan ha tills han flyttar ut (typ). Win win win!!
Barnens rum är inte färdiga än, då vi inte har hyllor och förvaringsplatser till båda nu, då vi bara hade en uppsättning av sånt.. Men alla kan sova i sina rum i natt i alla fall!

Max nya rum:


(Här ser ni lite av vad Max inte behöver få i julklapp. Och småbilar... Det har han så mycket av så vi måste ta bort typ en tredjedel eftersom dom knappt rymms nu) :)




Theos nya rum: (än så länge har vi lämnat kvar tv'n som vi hade där. Får se hur vi gör sen. Och "garderoben" som stod där är kvar också)



Vårt nya rum: (vi ska fixa en gavel och nya nattduksbord och så kommer dom förhoppningsvis nästa vecka och byter fönstrena) 




Kommentarer
Postat av: Gunvor

Vad härligt måste komma snart å kolla,hoppas Max sover bra han är ju inte van att ligga ensam:)

2014-10-26 @ 21:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0