Helgen

Igår var vi på lilla Ellas dop i fina Backenkyrkan i Umeå. Sedan fick vi go'fika i Grisbackakyrkan. Familjen Bohlin/Selberg hade ordnat allt så bra, bakat gott och var så fina! Barnen skötte sig exemplariskt (deras lilla som blev döpt och dom stora tvillingarna som hjälpte till med olika saker). 
Det var skönt att äntligen få vara så pigg och få komma sig ur huset! :)

Idag har vi haft meandi -visning här. Ett gäng kom och lyssnade /tittade på visningen, köpte lite kläder och fikade. Har sagt det förut men jag säger det igen.. Tycker om att kläderna är framtagna på bra sätt. Taget från deras hemsida: "Alla plagg i kollektionens babyprogram är tillverkade i ekologisk bomull."
"Merparten av våra kläder är OEKO-TEX certifierade. För att uppnå en OEKO-TEX certifiering ställs det också krav på tillverkningen och att kläderna kan tas om hand på ett miljövänligt sätt då de kasseras."
"vi har alltid prioriterat bra arbetsförhållanden för de som tillverkar våra produkter, framför något annat. För oss är det självklart att producera så nära som möjligt." 
Sedan att dom är färggranna och med roliga tryck (många i lite retro stuk), det är ju bara bonus :)

Mina pojkar i lekrummet på Grisbackakyrkan. 

Max och hans kompis hängde ute idag :)


Imorgon blir det förskola och jobb för hela slanten! Nu får vi se om det kan gå en hel vecka med att vi är på jobb /föris eller hur det blir.. Men vi satsar iallafall på det!

Natteligott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0