Ögon och tänder

I tisdags, på min lediga dag, var vi först och hälsade på Hanna och Ella (fast Ella sov tyvärr mest hela tiden) där fick vi kladdkaka, barnen lekte och jag surrade med Hanna. Sedan hade Theo tid på ögonmottagningen. Det var fjärde gången han var där och dom andra tre gångerna såg han bara till rad åtta, med höger öga, på den där tavlan med bokstäver. Men nu hade han ju tränat med sån lapp för ögat (ni kanske kommer ihåg att jag skrev att han blev ordinerad att spela tv -spel och  surfplatta nån timma per dag med lappen för ögat) och träningen verkar ha hjälpt! För nu kunde han se rad  tio (det är den raden man "ska" kunna se,,) Yey! Han ska dit en sista gång till höst och är det fortfarande bra då så skrivs han ut därifrån :)

Hon snabb kollade även den här gladskitens ögon eftersom han också varit där tidigare, men allt såg bara bra ut för honom. 

Ikväll hände det. Tillslut! Äntligen! Som han har väntat..! Vi trodde aldrig den skulle lossna eftersom den varit lös så länge.. Men nu har han tappat sin första tand!! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0