Vinteraktiviteter och kalasande

Då gör vi som vanligt... 
Vad har hänt sen sist..?

Vi har varit i Norrskenshallen i Nordmaling och åkt skridskor (eftersom Theo var sjuk sista perioden man kunde åka skridskor ute och var ledsen att han missade den, så lovade vi att han skulle få åka i en ishall istället) Theo var nöjd och ville helst aldrig sluta åka. Max däremot.. Han var jätte taggad innan och ville åka där "hockey gubbarna" brukar åka. Men när han kom ut på isen stod han där i nån minut sen vägrade han att åka och ville gå av isen igen. 

Så han hängde med mormor och morfar istället, som också kom dit. 




Vi var på Vinteryran i Långviksmon. 
Där åkte vi bandvagn, lyssnade på Pistvakt, åt hamburgare och varmkorv, kollade på marknadsstånden, Max körde skoter och åkte hästvagn, Theo körde bob och vi träffade massa släktingar (mina föräldrar, mina syskon med familjer, Jimmy med barn, Gunvor, Robin och Sofia)










En lördagkväll var vi ett gäng tjejer som åt middag tillsamman i Umeå och var sen och såg Avig Maria (Mia Skäringer). Var jätte bra! Roligt och sorgligt och musikaliskt. 
Dagen efter var Theo på kalas i skolans gympa sal. Det var ett maskeradhinderbanekalas :) Theo har mycket kalasande nu. Han ska på två kalas helgen som kommer nu, ett på lördag och ett på söndag. Då får max lite extra tid att hänga med sina föräldrar i lugn och ro istället, hans tid för kalasande kommer tids nog :) (dock får han följa med på det på lördag eftersom det är på Leos lekland. Han får fika med mig medan Theo går in i kalasrummet och kalasar helt enkelt.)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och mig får han fika med 😊.

2015-03-25 @ 08:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0